kiwi pisze:Dorzuć jeszcze 4b, będzie do torebek może je w końcu zacznę wystawiać
odłożone 

Aniutella pisze:39a i 53a
Do niedzieli dam znać czy to koniec

Aniutella pisze:Aniutella pisze:39a i 53a
Do niedzieli dam znać czy to koniec
To jeszcze 19a i 20a
Poprosze o podliczenie

kiwi pisze:15a proszę i rachunek
zaraz Cię podliczę 

Wczoraj o mało nie zeszłam na zawał jak druga sąsiadka przyszła do mnie z wiadomością, że jakiś rudy kot leży po drugiej stronie ulicy na trawniku
Rzeczywiście ruda bieda została śmiertelnie potrącona i ktoś przełożył go na trawnik 

Ciekawe co to jest, że tak boczki liże
Może lepiej ją poogłaszać i szukać domku nawet wychodzącego. Teraz przez jesień i zimę mogłaby się przyzwyczaić do miejsca, a wiosną wychodzić np. do ogrodu, skoro to lubi. Szkoda takiej fajnej koteczki.ametyst55 pisze:Spotkałam dzisiaj Tośkę pod szkołą. Okazało się, że sąsiadka dała jeść tylko rano i kot poszedł na żebry. Wzięłam ją bez problemu na ręce i dokładnie oglądnęłam. Kotka ma wylizane całe bokiwięc przyniosłam ją do domu bo pewnie jutro bym jej nie spotkała. Wcześniej jak była u mnie też miała takie wyłysienia, ale teraz zdecydowanie gorzej to wygląda. Jutro wet. Tosia zjadła solidną kolację, a teraz cały czas się myje. Wcale nie domaga się wyjścia na pole
. Po prostu domowy kot.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości