Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sierra pisze:Widzę, że tylko ja zaliczam się do (zdaniem rozwydrzonych dziewczyn) psychopatycznych sadystek - jeżeli kot jest zbyt leniwy na pożarcie skrzydełka to należy go olać. Mięsko zmieniam na świeże 3 razy dziennie, więc kotek ma czas zgłodnieć
.
Nul pisze:A tak a propos pozycji - u nas chyba nigdy "żabki" nie widziałam. Usiłuję sobie przypomnieć, ale nie... A może nie pamiętam?
Trzymam kciuki za wspólny domek - w ogóle za domki. Miau!
ewkkrem pisze:Wow!!!![]()
Czy dorosłego kota da się na to skusić?. Nie mówię o tych ... bezzębnych
ale 4 letni kocur, który lubi surowe mięso ale "bryłkę miąska" tylko liże i czeka aż pokroję da sobie z tym ustrojstwem radę???
Spróbuję.
Najbardziej do mnie przemawia to "49 minut
ewkkrem pisze:Sierra pisze:Widzę, że tylko ja zaliczam się do (zdaniem rozwydrzonych dziewczyn) psychopatycznych sadystek - jeżeli kot jest zbyt leniwy na pożarcie skrzydełka to należy go olać. Mięsko zmieniam na świeże 3 razy dziennie, więc kotek ma czas zgłodnieć
.
Wiesz, ja sądzę, że mój jedyny, zębny, mięsożerca nie jest "zbyt leniwy" tylko nie umie korzystać z uzębienia. Pytałam, czy jest szansa na wyedukowanie głupka
zuza pisze:Cudowności
A propos kocich póz. U mnie nigdy nikt nie spał tak jak Klunio i ja się nieustannie zachwycam. Tymczasem dowiedziałam się że mnóstwo kotów tak śpi.
Na pleckach z rozłożonymi tylnymi lapkami
mimbla64 pisze:
Pozycja śliczna i nowa. Nie tylko gatki wietrzy, ale jeszcze łapki krzyżuje. Trzeba by nazwę wymyślić.![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Trolova i 249 gości