Wpłata już poszła.kwiryna pisze:To jeszcze poproszę 49a na wypryski i i lakier 74a.Wpłata już poszła.
dołożone 

bo nowa dokładka będzie dopiero w następnym tygodniu

magdalena99 pisze:Pisałaś kiedyś, że Tosię dokarmiała sąsiadka. Czy ona nie mogłaby jej przetrzymać, choćby do czasu wyzdrowienia?

bea3 pisze:Kosmetyki u mnie, dziękuję

ametyst55 pisze:Zapraszam serdecznie na zakupyczyścimy półki przed nowym wątkiem i nową dostawą
![]()
PRZECENA 50% TANIEJ !!!
dotyczy to całego pozostałego asortymentu !
Przedłużam wyprzedaż do niedzielibo nowa dokładka będzie dopiero w następnym tygodniu

Domaga się co chwilę jedzenia, co wstanę z krzesła to ona biegnie do miseczki
Je powoli więc daję jej często małe porcje, czasami się jeszcze krztusi. Myślę, że jednak wypuścimy ją w niedzielę lub w poniedziałek. Muszę tylko porozmawiać z sąsiadką o karmieniu Tosi , żeby od razu nie przedobrzyła z jedzeniem. Marzy mi się dom wychodzący dla Tosi. Szkoda jej na poniewierkę, to taka fajna, przymilna kotusia.

druga dokładka będzie prawdopodobnie pod koniec tygodnia i to będzie na razie tyle w sierpniu 

od wczoraj już bardzo chciała wyjść.Mam nadzieję, że dałam jej szansę na lepsze życie. Powiedziałam też sąsiadce, że wypuściłam koteczkę i żeby zaczęła wystawiać jej jedzenie. Może jeszcze ją spotkam. 
jutro nowy wątek
bo dzisiaj już tego nie ogarnę 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość