Lucasku Julku fajnie wyglądacie, ale naprawdę macie gorąco... u nas tak nie jest, w naszym termosie temperatura ok. 25 st., na zewnatrz oczywiście więcej. Śpimy sobie, Kitek nadal kicha, Calineczka się strasznie drapie, ja wybrzydzam przy jedzeniu, a Duża mówi, że z nami zwariuje Lucasku, daj się czasem pogłaskać Dużej, co Ci szkodzi? Ciociu Anna2016, jak się czujesz? Ciociu mir.ka, Ciociu MB&Ofelia, Ciociu MalgWroclaw, Ciociu Moli25, Ciociu Chikita, Ciociu MaryLux, Ciociu egwusia, przesyłam mizianki Sabcia
Miau Sabcia. Jest tak strasznie gorąco. Wietrzę paszki, ale to nic, a nic nie pomaga Popatrz jak leżę. Tam gdzie ta brązowa kratka to gniazdko i coś slychać. Jakieś dziwne dźwięki. Duża mówi, że poruszenie jakieś w rodzinie i się zastanawia czy do jakiejś ptasiej pomocy społecznej nie zadzwonić tylko numeru nie zna. Chiko
U nas 31 w cieniu. Ani jednego wiaterka Duża tak sobie. Chyba jeszcze zwykła infekcje zlapala. Wczoraj wieczorem miała 38.3 ale rano już 37.3 Czuje się połamana i zmęczona nie ma apetytu.
Julinku Lukasku Chiko wygladacie prześliczne mimo upału Zunia
Ja dziś jak spojrzałam na termometr to prawie upadłam. Jeszcze nigdy nie widziałam temperatury 38.7 na zewnątrz. Fakt, że to było w słońcu, ale też nie pełnym.