Moderator: Estraven

?
 ?

Za Pasia kciuki wielkie
 Za Pasia kciuki wielkie   

Cukrzyca to nie przyjemność, ale z ogarnieta można żyć wiele lat.
  Cukrzyca to nie przyjemność, ale z ogarnieta można żyć wiele lat.  .Ale fruktozamina tuż przed czerwoną kreską
 .Ale fruktozamina tuż przed czerwoną kreską  .No i ta utrata wagi...Dzisiaj Pasio dostał tabletkę odrobaczającą. Czekamy.
 .No i ta utrata wagi...Dzisiaj Pasio dostał tabletkę odrobaczającą. Czekamy. . W Kakadu była promocja -3.50 za  kartonik 370 gram. Wystarczył na cały dzień dla trójki plus dwa uda kurczakowe dla wszystkich, czyli pięciu mordek razem. Zrobiłam zapas na tydzień.
 . W Kakadu była promocja -3.50 za  kartonik 370 gram. Wystarczył na cały dzień dla trójki plus dwa uda kurczakowe dla wszystkich, czyli pięciu mordek razem. Zrobiłam zapas na tydzień. . Chore, czy co?
 . Chore, czy co? 
 .
 . Piękne te nietwoje koty
 Piękne te nietwoje koty 
 . Problem w tym, że tygrysy uwielbiam nad życie i "efekt" mógłby oznaczać rzucenie się na tygrysa w celu wymiziania
 . Problem w tym, że tygrysy uwielbiam nad życie i "efekt" mógłby oznaczać rzucenie się na tygrysa w celu wymiziania   
  . Mało jest kotów z równie wspaniałą mimiką!
 . Mało jest kotów z równie wspaniałą mimiką! ? Bo ta mina Mamy jest taka, że imho mozna ją bardzo różnie odebrać
? Bo ta mina Mamy jest taka, że imho mozna ją bardzo różnie odebrać 
Sierra pisze:Chikita ty nie zapominaj, że ja mieszkam pod jednym dachem ze Sierrą Szablozębną. Poszczucie tygrysem może wywarło by jakiś efekt. Problem w tym, że tygrysy uwielbiam nad życie i "efekt" mógłby oznaczać rzucenie się na tygrysa w celu wymiziania

Po za tym ja się z Mamy nie naśmiewam! Po prostu jej mina wspaniale oddaje wszystko, co Mama myśli o sesjach fotograficznych. Mało jest kotów z równie wspaniałą mimiką!

. Kotek już nawet sobie nie może w spokoju przycupnąć na ulubiony pieńku na moment, wszędzie te paparazie
 . Kotek już nawet sobie nie może w spokoju przycupnąć na ulubiony pieńku na moment, wszędzie te paparazie   .
 . .
 .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości