1.
Po pierwsze Arek jest w nowej pracy. W tej samej branży- kierowca w transporcie miedzy-narodowym.
2.
Kolejna rzecz, o której chyba nie pisaliśmy- Iza wykastrowała Hardego- musiała zapłacić 120zl za zabieg.
3.
I następna- wykastrowany kocur zabrany w zeszłym roku z lotniska- Tygrys.
4.
Wysterylizowaliśmy Sówkę. Musiała wrócić do siebie. W domu nie chciała jeść. Nie nadcinaliśmy uszka, bo mieliśmy nadzieję, że uda się ja wyadoptować. Kicia wypuszczona była już ponad miesiąc temu. Bardzo tęskniła za swoimi dziećmi. Od dnia wypuszczenia zrobiła się bardziej ufna. I pozwala się dotykać. Udało się ja złapać prosto do konterka. Weszła po jedzenie i zamknąłem drzwiczki.

5. Wysterilizowaliśmy Mamę Dziubka. Mamę Dziubka karmi znajoma- Pani Ewa i kotki nie ma w stadzie na pierwszej stronie. Mimo to Iza chodzi praktycznie każdego dnia zanieść tym kotom jedzenie. Do kotki przywiązali się także ludzie mieszkający w kamienicy na podwórku gdzie Mama Dziubka ma schronienie.
Filmik z łapania Mamy Dziubka.
W domu:

Wypuszczona Mama Dziubka.

6.
Wysterlizowaliśmy Szarą z Bazy. Na zdjęciu chwilę przed wypuszczeniem. Kotka była łapana na klatkę pułapkę na 3 próby raz się udało.

Filmik z łapania Szarej z Bazy- Portos pomógł zamąć mamę w klatce pułapce

Filmik z wypuszczania
7.
Wysterilowaliśmy młodą niespełna roczną koteczkę. Kotka jest dość dzika- wypuściliśmy ją w miejsce gdzie przebywa i się stołuje. W domu nie chciała jeść i była przestraszona.