Tylko szkoda, że Kolumb nadal się mnie boi
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewkkrem pisze:Lusia pilnuje coby duża Kulumbowi nie wyżerała![]()
Lusiu, dobrze się opiekujesz naszym synkiem![]()
![]()
![]()
Twój Drops.
Dyktatura pisze:Widzę duży postęp Kolumba. Przy Lusia je, nie ucieka na Twój widok. To już bardzo, bardzo dużo na pana w słusznym wieku, całe życie mieszkającego "na ulicy" i cały czas walczącego o byt. Z zasadą nigdy, nikomu nie ufaj.
Brawo Maryś. To wszystko dzięki Tobie.
Moli25 pisze:Jeeeeeeeeeej ale się wzruszyłam![]()
Kolumb dużo zdrowia !!
MaryLux pisze:Dyktatura pisze:Widzę duży postęp Kolumba. Przy Lusia je, nie ucieka na Twój widok. To już bardzo, bardzo dużo na pana w słusznym wieku, całe życie mieszkającego "na ulicy" i cały czas walczącego o byt. Z zasadą nigdy, nikomu nie ufaj.
No, przede mną to jednak ucieka. Zdjęcia robiłam na niemałym zoomie, z drzwi pokoju
MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:Dyktatura pisze:Widzę duży postęp Kolumba. Przy Lusia je, nie ucieka na Twój widok. To już bardzo, bardzo dużo na pana w słusznym wieku, całe życie mieszkającego "na ulicy" i cały czas walczącego o byt. Z zasadą nigdy, nikomu nie ufaj.
No, przede mną to jednak ucieka. Zdjęcia robiłam na niemałym zoomie, z drzwi pokoju
Cóż, nie masz wyjścia. Skoro Kolumb nie boi się Lusi, to musisz robić to co ona. Miauczeć, mruczeć, pilnować jego misek...
jolabuk5 pisze:Ale wyjadac z jego misek nie musisz
MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Ale wyjadac z jego misek nie musisz
Naprawdę?
mir.ka pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Ale wyjadac z jego misek nie musisz
Naprawdę?
wystarczy, że bedziesz dokładać
MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Ale wyjadac z jego misek nie musisz
Naprawdę?
Luśka mu wyżre
mir.ka pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Ale wyjadac z jego misek nie musisz
Naprawdę?
Luśka mu wyżre
to nałozysz ponownie
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 20 gości