Moderator: Estraven
Ewa L. pisze:To co wczoraj się działo u nas w Stokrotce to była prawdziwa plaga egipska. Ludzi postało totalnie. Po wczorajszym dniu mam serdecznie dosyć ludzi.
Gosiagosia pisze:Ewa L. pisze:To co wczoraj się działo u nas w Stokrotce to była prawdziwa plaga egipska. Ludzi postało totalnie. Po wczorajszym dniu mam serdecznie dosyć ludzi.
Nie tylko u was armagedon, ludzie boją się i wolą robić zapasy.
(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

Gosiagosia pisze:Naprawdę ludzie chyba głupieją, sprzedawczyni w rękawiczkach pakuje towar.

MaryLux pisze:Ale Tesco wprowadziło ograniczenie: za zakupy przez internet trzeba płacić online. Kartą nie przyjmują. No to przestanę zamawiać: nie mam bankowości elektronicznej i nie będę jej mieć tylko dla kaprysu Tesco
jolabuk5 pisze:Kiedyś tak płaciłam, nie było wygodnie, bo system blokował sumę na koncie, potem ją pobierał (przy zakupie), a blokada wisiała sobie jeszcze kilka dni.
No i nie wiem, jak to jest przy zmianie zamówienia. Może blokują kolejną sumę, a tamta blokada sobie wisi, potem pobierają, i 2 blokady sobie wiszą...
Dyktatura pisze:MaryLux pisze:Ale Tesco wprowadziło ograniczenie: za zakupy przez internet trzeba płacić online. Kartą nie przyjmują. No to przestanę zamawiać: nie mam bankowości elektronicznej i nie będę jej mieć tylko dla kaprysu Tesco
Spróbuj w Leclerc
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Duni, Silverblue, stara panna i 14 gości