Moderator: Estraven
Katia K. pisze:trochę się martwię, wyniki pewnie dobre nie będą. Jednak koty czują się raczej w porządku.

Chcę, aby mój kot dożył późnej starości...
- Czy aby na pewno wiesz, o co prosisz...??

To jest pozytyw, a dla równowagi pogorszenie u Weteranki. Wyniki wątrobowe jak u naszej Kluski[*], ale paskudnie to dopiero z tarczycą. Eh... żyjmy z dnia na dzień, ciesząc sie ich obecnością...

Niunia i Chrapek - dwoje weteranów 
Katia K. pisze:Jeżeli jeszcze chodzi o usg, to najgorsze jest golenie, myślę, że gdyby obyło się bez tego, byłoby dużo spokojniej. Wiem, że są już aparaty, które "widzą" bez potrzeby golenia futra, któraś z dziewczyn z Warszawy pisała. Świetna sprawa. Zresztą Niunia miała prawie 3 lata temu echo serca i wtedy stwierdzono, że ze względu na wiek, oszczędzą jej golenia. A np. wczoraj było strasznie, Krzysiek został w poczekalni, ale trzeba było go zawołać, bo musiał łepek trzymać, ja za łapki przednie, jedna z wetek - za tylne i niestety nie obyło się bez pomocy trzeciego "trzymacza"
A tych skutków ubocznych Apelki boję się wyjątkowo, jak nigdy przy żadnym kocim leku, oby bezzasadnie. Jestem przygotowana na to, że może nie być rewelacyjnych wyników po tych zapowiadanych ok. 3 tygodniach stosowania, ale żeby choć obyło się bez dodatkowych atrakcji...
wiolka06 pisze:Katia K. pisze:Jeżeli jeszcze chodzi o usg, to najgorsze jest golenie, myślę, że gdyby obyło się bez tego, byłoby dużo spokojniej. Wiem, że są już aparaty, które "widzą" bez potrzeby golenia futra, któraś z dziewczyn z Warszawy pisała. Świetna sprawa. Zresztą Niunia miała prawie 3 lata temu echo serca i wtedy stwierdzono, że ze względu na wiek, oszczędzą jej golenia. A np. wczoraj było strasznie, Krzysiek został w poczekalni, ale trzeba było go zawołać, bo musiał łepek trzymać, ja za łapki przednie, jedna z wetek - za tylne i niestety nie obyło się bez pomocy trzeciego "trzymacza"
A tych skutków ubocznych Apelki boję się wyjątkowo, jak nigdy przy żadnym kocim leku, oby bezzasadnie. Jestem przygotowana na to, że może nie być rewelacyjnych wyników po tych zapowiadanych ok. 3 tygodniach stosowania, ale żeby choć obyło się bez dodatkowych atrakcji...
Hej.Nie odzywam się ale czytam i trzymam kciuki za Chrapka i Niunię. Ja jeżdżę ze swoimi kotami do Świdnika do Emilki Chmiel i ona robi moim kotom a są to MCO usg bez golenia sierści. Przyjmuje też w Lublinie ale nie wiem w której klinice. Bardzo lubię tą panią doktor gdyż jest dociekliwa i zwierzęta ją lubią. Gdybyś chciała to mogłabym się dowiedzieć gdzie w Lublinie przyjmuje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości