PixieDixie pisze:Coco przybija 5
Coco jest super-kotką

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:PixieDixie pisze:Coco przybija 5
Coco jest super-kotką![]()
![]()
PixieDixie pisze:3 bita "piekłam". Czytaj skladalam do kupy.
Ale ja sie bardzo nie lubie z kremem budyniowo - maslanym. Zawsze mi "plywa". Wydawalo mi sie ze wyszlo a M. mowi ze troche sie rozlazilo.
Wypieki to nie moja bajka.
Ja ogrniczam jedzenie musze sie pozbyc tych nadmiarowych kg ale ... napady glodu o 22 mna targaja. To jest najgorsze dla mnie. Ja jestem nocny pozeracz ... i to jest najgorsze.
Zmienia prace:) Bedzie ze mna pracowalZmiany zwykle sa dobre i wierze ze tym razem taz tak bedzie.
Moli25 pisze:PixieDixie pisze:3 bita "piekłam". Czytaj skladalam do kupy.
Ale ja sie bardzo nie lubie z kremem budyniowo - maslanym. Zawsze mi "plywa". Wydawalo mi sie ze wyszlo a M. mowi ze troche sie rozlazilo.
Wypieki to nie moja bajka.
Ja ogrniczam jedzenie musze sie pozbyc tych nadmiarowych kg ale ... napady glodu o 22 mna targaja. To jest najgorsze dla mnie. Ja jestem nocny pozeracz ... i to jest najgorsze.
Zmienia prace:) Bedzie ze mna pracowalZmiany zwykle sa dobre i wierze ze tym razem taz tak bedzie.
O tak tak, pamietam jak raz piekłam ciasto na zamówienie, właśnie 3Bita. jakiez było moje zdziwienie jak budyń mi elegancko wyplywalmysle, co? F●cK! BYLAM wsciekla.
Ale fakt ze 3 bit wychodzi najlepiej z własnego budyniu.
Moja tesciowa robi z gotowego budyniu, nie daj boże z masy w proszku karpatkowej. Smak nie ten...
Zefir pisze:Jakby to zdjęcie odpowiednio przyciąć, to by wyglądało jakby Coco sobie selfi robiła
Super fotka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości