indianeczka pisze:Może mam złudną nadzieję ale jeżeli mi się nie wydaje to zmiana pod okiem zbója się zmniejszyła
Co myślicie?
Wrzucaj zdjęcia tak żeby można je było powiększyć po kliknięciu w nie.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
indianeczka pisze:Może mam złudną nadzieję ale jeżeli mi się nie wydaje to zmiana pod okiem zbója się zmniejszyła
Co myślicie?
meg11 pisze:indianeczka pisze:Może mam złudną nadzieję ale jeżeli mi się nie wydaje to zmiana pod okiem zbója się zmniejszyła
Co myślicie?
aga66 pisze:Dobrze, że zmiana się zmniejszyła, znaczy leczenie działa. Ale w przypadku grzyba to trzeba smarować nadal bo i tak zarodniki utrzymują się długo po tym jak nie widać zmian na skórze. Świecą pod lampą Wooda na zielono i dopóki będzie świecenie to trzeba smarować bo szybko się odnowi.
indianeczka pisze:meg11 pisze:indianeczka pisze:Może mam złudną nadzieję ale jeżeli mi się nie wydaje to zmiana pod okiem zbója się zmniejszyła
Co myślicie?
A jak to zrobić?
meg11 pisze:indianeczka pisze:meg11 pisze:indianeczka pisze:Może mam złudną nadzieję ale jeżeli mi się nie wydaje to zmiana pod okiem zbója się zmniejszyła
Co myślicie?
A jak to zrobić?
https://naforum.zapodaj.net/ - z boku na forum, póżniej wybierz plik - pod spodem zaznaczasz rozmiar przeważnie 200x200 pozniej pod spodem - zapodaj a na końcu ostatni link- BBcode kopiujesz i wklejasz.
jolabuk5 pisze:Potwierdzam, zmiana się zmniejszyła!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 83 gości