color1 pisze:Chciałbym tylko zaznaczyć, że ogłoszenie (to na gumtree) poszło w świat (fb), więc mogą być telefony...
p/s bardzo fajny tekst
dziękujemy za puszczenie w świat!!!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
color1 pisze:Chciałbym tylko zaznaczyć, że ogłoszenie (to na gumtree) poszło w świat (fb), więc mogą być telefony...
p/s bardzo fajny tekst
Blue pisze:Marzenia11, strasznie Cię przepraszam, nie odpisałam Ci od razu i mi potem Twoje pw się zagubiło![]()
A przez weekend miałam Bardzo Ważnego Gościai ogolnie wszystko stało na głowie.
Bardzo Ci dziękuję za ogloszenie na gumtree! I masz wolną rękę odnośnie edycji jego tekstu. Teraz jadę do wetki z Rysiem do kontroli i Puszkiem ktory nam sie sypie strasznie, jak wrocę i zlapię oddech to pomyślę i coś tam wymodzę.
Stomachari pisze: Potem nigdy się już nie odezwali. Nie widziałam pretensji, że nie byli ostrzeżeni w ogłoszeniu.
Nie było szans, że zbagatelizują problemy, nie po takim maglu, w jakim uczestniczyli.
maczkowa pisze:to jest tylko ogłoszenie, a nie karta leczenia szpitalnego
maczkowa pisze:Blue, tu nie chodzi o to, by bagatelizować chorobę, ale by nie eksponować na pierwszym miejscu jej najgorszych skutków. Poza tym zamieszczenie w ogłoszeniu masy medycznych informacji nie ma o tyle sensu, że do wiekszości ludzi nie dotrze
Stomachari pisze: Cała wątpliwa przyjemność rozmów przed Tobą, niestety. I cała masa rozczarowań ludzką niefrasobliwością.
Użytkownicy przeglądający ten dział: alessandra, Google [Bot], kasiek1510 i 115 gości