A tu ja dla moich Przyjaciół, w tej obróżce, czytam instrukcję obsługi obróżki

Nieśmiało zapytam jak się czuje Usia, bo wyczytałam że chyba katara ma?

Miau, wasza Zazulka
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anna2016 pisze:Miau Ciociu Dyktatura, miau Ciociu Jolu, duża mówi, że jak na mnie to całkiem całkiem dziśTo ta obróżka czyni takie cuda. Duża mówi, że kota jej odmienili, staję się taka, jak byłam: spokojna, podrapię drapak, podejdę do okna popatrzeć na gołębie, pobiegałam dziś też przez chwilę za nową piłeczką
pospałam z dużą i pociumkałam - pougniatałam jej ramię. Jem umiarkowane ilości ale za to z 50% tego to zdrowsze jedzenie a to oznacza lepszę koopkę...
A tu ja dla moich Przyjaciół, w tej obróżce, czytam instrukcję obsługi obróżki![]()
Nieśmiało zapytam jak się czuje Usia, bo wyczytałam że chyba katara ma?![]()
Miau, wasza Zazulka
Moli25 pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:jolabuk5 pisze:Nie starczy Ciociu.![]()
Sabcia
Wykrakała![]()
Sępią obie, zwłaszcza Ofelia. Ale dzisiaj już więcej nie dam bo się przeżrą. No ile można zeżreć?
450 g puszki dziennie na pyś będzie dobrze
Lusia
nawet pies tyle nie zje
Fuks BY dał rade
Anna2016 pisze:Miau Sabciu, Kotki i Ciocie. Od wczoraj mam obróżkę uspokajającą - pierwszy raz w zyciu. Humor mam lepszyApetyt chyba też, duza nie chce zapeszać, wczoraj wieczorem ładnie zjadłam, dziś rano znów trochę wybredna jestem, ale wiadomo: powrót do zdrowszej karmy z karmy niezdrowej dla brzusia nie jest łatwy....Prosimy więc o kciuki za powrót do zdowia i za nadrobienie kociałka. Zunia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 148 gości