W tamtym roku na jesieni znaleźliśmy maleństwo. Według weterynarza miała wtedy ok. 8 tygodni. Oczywiście wychowaliśmy "jak swoje" w naszej radosnej kłakowej gromadzie. Kicia jest 100% zdrowa, rozwija się prawidłowo, po sterylce i wszelkich szczepieniach. "Problem" jest taki, że ma już rok, a waży 2kg. Wielkościowo jest jak połowa naszych kotek ale temperamentem nadrabia za całą 6 Ma ktoś z was taką tycią kicię? Czy jeszcze trochę podrośnie czy raczej zostanie taką małą cholerą?
02.09.15 Fran Fran na pokładzie! ★ 07.10.16 Arłowa rodzinka w komplecie z Lili ♥ 14.03.17 Ełcia na pokładzie ✿ 25.01.2024 za tęczowym mostem 03.06.18 Kicia i Misia na pokładzie w nowym mieszkaniu ✔ 07.11.18 Znajdźka Kipep na pokładzie ♪ 25.10.19 Oposik ze skrzynki elektrycznej na pokładzie ☀ 21.11.21 Czito ze wsi stał się mieszczuchem ❥
Ja kiedys miałam koteczkę, która ważyła ok 2,5 kg.Nie miała problemów zdrowotnych, wszystkie badania u weta były ok. Twoja rozumiem też była przebadana u weterynarza i badania wyszły dobrze?
Żadne niebo nie będzie niebem, jeśli nie powitają mnie w nim moje koty.
Kiedyś powiedziała mi wetka, że dla kotek domowych rozpiętość wielkości może być od 2 do 5 kilogramów. I to wszystko jest norma. Więc jak koteczka zdrowa, to wszystko ok.
Ślicznotka i wygląda na łobuziarę. Jak ma na imię?