. Hmm.. U Ciebie ewidentnie dziewczynka. To widać od razu. Ale czy ten wzór jest podobny do tego:
. Hmm.. U Ciebie ewidentnie dziewczynka. To widać od razu. Ale czy ten wzór jest podobny do tego:(Ewkkrem, zamknij oczy!)?

Moderator: Estraven

mir.ka pisze:pokazałam fotki mężowi, też uważa , ze to chłopaki
o ile to dwa różne koty na fotkach

SabaS pisze:Dropsik zdaje się, znów się nie doczekałeś córeczki. Ale synki też fajne są, a jakie ładne o dziewczyńskich oczach
 . Ale o mnie też myśleli (ci głupi duzi) żem dziewczyna przez 8 (osiem) lat
 . Ale o mnie też myśleli (ci głupi duzi) żem dziewczyna przez 8 (osiem) lat  . Nie tracę nadziei na córkę. Ciocia Bastet jeszcze znajdzie córeczkę a chłopaków już koffam
 . Nie tracę nadziei na córkę. Ciocia Bastet jeszcze znajdzie córeczkę a chłopaków już koffam  Oj te tsy cudowne ogonki
 Oj te tsy cudowne ogonki  

to musiało być dla Ciebie straszne Dropsie. Ale Ty nie masz dziewczyńskich oczu, to ten tego tamtego też nie miałeś?
 to musiało być dla Ciebie straszne Dropsie. Ale Ty nie masz dziewczyńskich oczu, to ten tego tamtego też nie miałeś?   .
.
ewkkrem pisze:SabaS pisze:Dropsik zdaje się, znów się nie doczekałeś córeczki. Ale synki też fajne są, a jakie ładne o dziewczyńskich oczach
No właśnie. Ale o mnie też myśleli (ci głupi duzi) żem dziewczyna przez 8 (osiem) lat
. Nie tracę nadziei na córkę. Ciocia Bastet jeszcze znajdzie córeczkę a chłopaków już koffam
Oj te tsy cudowne ogonki

Drops.
 już sześciu chłopców było i ani jednej dziewczynki. Bunt natury???
 już sześciu chłopców było i ani jednej dziewczynki. Bunt natury???Bastet pisze:Co ja Wam zrobię...już sześciu chłopców było i ani jednej dziewczynki. Bunt natury???
MaryLux pisze:Bastet pisze:Co ja Wam zrobię...już sześciu chłopców było i ani jednej dziewczynki. Bunt natury???
Następnym razem będą cztery dziewczynki!

Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], pibon i 8 gości