Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:Muszą zrobić coś z Twoim błędnikiem. Powtórka nie jest dobra.
kwiryna pisze:Oni zwykle nic nie powiedzą, jak człowiek nie wie sam wszystkiego to w dupie ciemnej jest.
ASK@ pisze:kwiryna pisze:Oni zwykle nic nie powiedzą, jak człowiek nie wie sam wszystkiego to w dupie ciemnej jest.
Ale ja jestem ignorantka ludzka bo o ile o koty doczytam, dopytam...to jeśli chodzi o mnie zaprzestaję na minimum. Brałam tyle leków, że jak je dostawiłam, to byłam prze szczęśliwa. Nachodziłam się tyle po lekarzach ,że jak skończyłam, to byłam mega szczęśliwa.
A teraz siedzę, wysupłuję drażetki i dobijam się do poradni dobrowolnie. Nawet w kolejkę poszłam. Bo nie jest fajnie. Nie dostałam się rzeczonego dnia do gabinetu. Ale dano mi numerek na kolejny. Taki medalSkończyła się wizyta workiem leków, opitoleniem że zwlekałam i wysłaniem na zwolnienie. Dla mego dobra bym krzywdy sobie nie zrobiła. Mam już problemy z prostym chodzeniem. Obrót nie kontrolowany kończy się hołubcem i zawianiem. I ciągle mnie mgli. Najgorsze są noce.
To by było na tyle.
Nie chciałam zwolnienia.Pensja, koty... Bo to wiadomo... Ale co zrobić? Lekarz mnie prawdziwie zjebkę dał i miał rację. Gdzieś upadnę na ulicy czy na rancik mebla i będzie bal.
A po Torecanie śpię i śpię i memłam słowa powolnie.
Bastet pisze:Ojej, Asiu. Dbaj o siebie. Dla kotów, dla rodziny i dla siebie przede wszystkim...![]()
![]()
waanka pisze:Bastet pisze:Ojej, Asiu. Dbaj o siebie. Dla kotów, dla rodziny i dla siebie przede wszystkim...![]()
![]()
W samo sedno! Asiu, dbaj o siebie!![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana i 7 gości