» Wto sie 20, 2019 17:39
Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..
Mój Tata mi się śnił. Zawsze to były pozytywne sny, był usmiechnięty, dbał o mnie. Aż do ostatniego - w którym byłam w kostnicy , siedziałam przy Nim , i zobaczyłam, że on żyje. Radosnie razem z Mamą i siostrą zabrałysmy go samochodem do domu - my mega szczęsliwe, Tata siedzący z tyłu za kierowcą mega wkurzony. Wtedy uznałam, że Mu jest TAM dobrze, że nie chciałby wracać do nas na ziemię, że woli z nami być w snach. Mamie się śnił bardzo czesto. Zawsze gdy było trzeba na przykład posiać coś na dzialce to się Jej śnil że jada na dzialke i pracują Itp. Aż do kilku dni przed nzk. O tym jedynym śnie Mama mi nie powiedziała. Ani siostrze. Tylko bratu. Śnił się Jej Tata, że po nią przyszedł i razem z nim poszła, ¬że Ją zabrał. Brat mówił, ze obudziła się i bardzo się bała. Pół nocy nie spała. MI tylko powiedziała, że się obudziła o 3 i nie mogła już do rana zasnąć, nie wiem czemu, tak usłyszałam. To byłio w środę 09.01 - a w nocy z soboty na niedzielę 12/13.01 zatrzymała się i zapadła w śpiączkę, juz na zawsze..
Bardzo źle się czuję, mam silne lęki.

"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...