Anna2016 pisze:Dobrego , zdrowego dnia Dziewczynki![]()
![]()

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aga66 pisze:Super, ze leczenie pomaga. Jak napisałaś o tych Zuzi problemach z kupą i robieniem jej gdziekolwiek to było wiadomo, że sam lek na wątrobę to za mało. Nic tak nie cieszy jak to, ze kocinka wraca do zdrowia
MB&Ofelia pisze:Zuzia. Masz fajmną Dużą. Moja nie jezd ani duża ani miąciutka, no może ino w paru mniejscach. Niewygodmnie na niej leżeć, wolę podusie i kocyki. Ino łapcie Dużej się nadawają na podłepniczki.
Książniczka Ofelja wygodnicka
Ewa L. pisze:Jesteśmy po wecie. Dziś były tylko dwa kuje bo Zuzia czuje się znacznie lepiej. Jeszcze tylko jutro kuj i pani wetka mówi , że damy spokój. Zuzia cały czas ma apetyt i sporo je jak na tak małego kotka. Zaczęła nawet chrupać suche. Wczoraj ją nakryłam w kuwecie jak robiła kupę . Zrobiła dwa kształtne balaski cienkie i długie jak mój mały palec. A to bardzo dobry znak bo kupa w końcu trafiła do kuwety. Dziś też zważyłam Zuzię i przybyła 50 g czyli waży już 1,90 kg. Powolutku jak nie będzie wymiotować i mieć sraczek nabierze ciałka i futerko też przestanie sterczeć na grzbieciku.
Ewa L. pisze:Dziś rano dałam Zuzi Katovit gastro ale szału nie było. Troszkę polizała i odeszła. Mam nadzieję , że do wieczora jeszcze coś ruszy bo jest tam lek i probiotyk.
Katowit gastro to :
Mokra karma dla kota Kattovit Gastro to pokarm dietetyczny skierowany do kotów cierpiących na problemy z przewodem pokarmowym. Trudności tego typu objawiają się poprzez wymioty, biegunkę, zaburzenia trawienne lub obstrukcję. Te z kolei mogą doprowadzić do odwodnienia i utraty wagi.
Kattovit Gastro zawiera smaczne i lekkostrawne białka, które nie obciążają przewodu pokarmowego, lecz dostarczają energii. Zredukowana ilość surowych włókien i tłuszczu odciąża układ pokarmowy. Kattovit Gastro nadaje się także dla kotów, które są jeszcze osłabione po operacji. Aby uzupełnić niedobór minerałów i soli, karma oferuje podwyższoną dawkę elektrolitów. Minerały i witaminy przyczynia się do zdrowego odżywiania kota.
Karma Kattovit Gastro w skrócie:
Żywność dietetyczna dla kotów z zaburzeniami przewodu pokarmowego
Idealna dla kotów w okresie pooperacyjnym
Zawiera zdrowe źródła białka: lekkostrawne białka zwierzęce, które dostarczają energii
Ze zredukowaną ilością surowych włókien i tłuszczu, by odciążyć przewód pokarmowy
Ze zwiększoną ilością elektrolitów: by wyrównać straty po utracie płynów
Z tauryną: dla mocnego serca i wzroku
Z witaminami i minerałami: które są składnikiem zdrowego odżywiania.
Może trzeba było mi wziąć w saszetce ale ta ma konsystencję musu który Zuzia lubi.
Ewa L. pisze:MB&Ofelia pisze:Zuzia. Masz fajmną Dużą. Moja nie jezd ani duża ani miąciutka, no może ino w paru mniejscach. Niewygodmnie na niej leżeć, wolę podusie i kocyki. Ino łapcie Dużej się nadawają na podłepniczki.
Książniczka Ofelja wygodnicka
Naprawdę Ofelku ja wcale nie chciałabym być taka fajna . Zuzia jest maleńka więc jej wszędzie wygodnie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości