?
?czarno-czarni pisze:Ale cudne! Ja mam kiepskie wieszaki, ale ręczniki sprawdzają się świetnie. A jakby 50 x 100 zrobić? Do cielska?
 ta włoczka jest strasznie cienka
  ta włoczka jest strasznie cienka
 dzięki mir.ka
 dzięki mir.ka   
  no  i wyzwanie niemałe ale efekt ciału mógłby się spodobać
no  i wyzwanie niemałe ale efekt ciału mógłby się spodobać  

alessandra pisze:Ale piękne zdjęcie, naprawdę ładnie się prezentujądzięki mir.ka

Dostępna bawełna obecnie jest faktycznie bardzo cienka,robię to szydelkiem 2,5mm.
Można zrobić i do ciała, choć cena nie byłaby atrakcyjna,obawiam się,bowiem na taki mały 24cm x 24cm wychodzi jeden motek 50gr. Sposób jest,mogłabym robić nitką podwójnąno i wyzwanie niemałe ale efekt ciału mógłby się spodobać
Z tej robię
https://allegro.pl/oferta/wloczka-bella ... Sztuka+-+Używane&ev_adgr=Rękodzieło&gclid=CjwKCAjw4ZTqBRBZEiwAHHxpflAwObGI-eCnigUG0Hkg6b5TlWqDUewE90-stAwKy3ig_0Jz_QfYRxoCuEkQAvD_BwE
Jednakże każde wyzwanie chętnie podejmiemy z Tulińskim

czarno-czarni pisze:O kurde no ! Jak się sprawdza?
 ; robię taki z tej cienkiej , jak ściereczki , ale obawiam sie,że nie ta nie bedzie taka wytrzymała, czyli tylko do parketu, paneli, do kafli nie na długo.
  ; robię taki z tej cienkiej , jak ściereczki , ale obawiam sie,że nie ta nie bedzie taka wytrzymała, czyli tylko do parketu, paneli, do kafli nie na długo. 
  gdyby udało mi się taka kupić , to i ręczniki do ciała duze bez problemu sie zrobi
 gdyby udało mi się taka kupić , to i ręczniki do ciała duze bez problemu sie zrobi 

, jak na końcu kija dołaczysz męża
 , jak na końcu kija dołaczysz męża  

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości