Puśce wcale nie przeszkadza, że jest zimno. Koty mają w nocy otwarty balkon, ale wchodzą do domu, bo jest im zimno. Pusia nie, schodzi do domu wyłącznie na jedzenie i do kuwety, zaraz potem znowu idzie do pudełka.

ewar pisze:Z tropików przechodzimy w jesienną prawie pogodę. Zimno, mży, jak dla mnie z duża zmiana tak szybko. Kotom to nie przeszkadza, siedzą na balkonie.

Ostatnie upały jednak bardzo mnie męczyły. Teraz wyszło słońce, zrobiło się ciepło. Chwilę odpocznę i jadę do moich bezdomniaczków.
 Ostatnie upały jednak bardzo mnie męczyły. Teraz wyszło słońce, zrobiło się ciepło. Chwilę odpocznę i jadę do moich bezdomniaczków.ewar pisze:Też lubię ciepło, może dlatego, że urodziłam się w środku lataOstatnie upały jednak bardzo mnie męczyły. Teraz wyszło słońce, zrobiło się ciepło. Chwilę odpocznę i jadę do moich bezdomniaczków.

ewar pisze:Czyżbyś też była zodiakalną Lwicą?

W drodze pod hutę złapała mnie ulewa z gradem. Nie, to dobrze, nic mi się nie stało, a trochę deszczu się przyda. nie jestem z cukru, nie roztopię się. Chodzi mi o to, co się działo pod hutą
 W drodze pod hutę złapała mnie ulewa z gradem. Nie, to dobrze, nic mi się nie stało, a trochę deszczu się przyda. nie jestem z cukru, nie roztopię się. Chodzi mi o to, co się działo pod hutą   Znowu wycinają wszystko, co zielone.
 Znowu wycinają wszystko, co zielone.  

niszczy sami swoją planetę.
  niszczy sami swoją planetę. Przyjęły się, pięknie zakwitły a teraz usychają
 Przyjęły się, pięknie zakwitły a teraz usychają  

ewar pisze:Dzisiaj jest zły dzieńW drodze pod hutę złapała mnie ulewa z gradem. Nie, to dobrze, nic mi się nie stało, a trochę deszczu się przyda. nie jestem z cukru, nie roztopię się. Chodzi mi o to, co się działo pod hutą
Znowu wycinają wszystko, co zielone.

Hałas, brak zieleni, w której chowało się płochliwe, nic dziwnego, że nie przyszło. Jadzia była
Zjadła bardzo, ale to bardzo dużo mięsa. Miałam wołowinę, kurczaka i serca, bardzo jej smakowało. Mokrej karmy już nie ruszyła. Zostawiłam pełną miskę pod gruszą, może płochliwe pojawi się później i coś zje.

Chociaż podobno w Poznaniu zamiast pola golfowego ma być las. Tak władze miasta zadecydowały. Ale żeby być sprawiedliwym to pole golfowe nie powstało, bo nie zgłosił się inwestor
 Chociaż podobno w Poznaniu zamiast pola golfowego ma być las. Tak władze miasta zadecydowały. Ale żeby być sprawiedliwym to pole golfowe nie powstało, bo nie zgłosił się inwestor   Nieważne, ważne, że posadzą tysiące drzew.
 Nieważne, ważne, że posadzą tysiące drzew.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 38 gości