Kitek
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anna2016 pisze:Siedzę w tej pracy i zazdroszczę wolności. Siedzę i chce mi się płakać jak przez nieudolność nieumiejętność niedopatrzenie za moimi plecami psuje mi się opinię. Mam ochotę rzucić ta robotę i wiem ze tego nie zrobię bo musze z czegoś żyć![]()
Sabulko kochana i Kotki dobrego dnia
Miau Ciociu to fajnie ze przyjedzie do Ciebie koleżanka
Ewa L. pisze:Anna2016 pisze:Siedzę w tej pracy i zazdroszczę wolności. Siedzę i chce mi się płakać jak przez nieudolność nieumiejętność niedopatrzenie za moimi plecami psuje mi się opinię. Mam ochotę rzucić ta robotę i wiem ze tego nie zrobię bo musze z czegoś żyć![]()
Sabulko kochana i Kotki dobrego dnia
Miau Ciociu to fajnie ze przyjedzie do Ciebie koleżanka
Dobrze cię rozumiem Aniu. Ja też chciałabym już być na emeryturze i pracować bo chcę i czuję się na siłach a nie dlatego , że muszę . Niestety przed nami jeszcze długa droga.
Ja jestem z siebie dumna bo będąc na urlopie ani razu nie pomyślałam o pracy i sklepie i ani razu tam nie byłam . Zacznę się denerwować dopiero za tydzień jak wrócę do pracy i zobaczę ile szkód przyniosła moja nieobecność.
jolabuk5 pisze:Co do temperatury - to u nas wyrównała i też jest 35 w cieniu. A Sabcia leży na balkonie i wydaje się całkiem zadowolona![]()
![]()
To czerwone na pleckach Sabci to kwiatki na rabacie w ogródku![]()
Z emerytury cieszę się (bo wreszcie wolne! nie trzeba nastawiać budzika), ale i martwię, bo nie będę mogła pomagać Joli Dworcowej jak to robiłam dotąd. Zdecydowałam się, bo kręgosłup coraz bardziej mi dokuczał i uznałam, że nie ma co działać na siłę. Teraz będę mogła sobie zaśpiewać
jolabuk5 pisze:Zuniu, Łateczko, Marcysiu, Pafciu i Migusiu BARDZO dziękujęi też Was kochamy z Sabcią
Pralciu![]()
![]()
, a ja myślę, e to dobrze, z tą tabletką na dzień, bo pozwolisz się Dużej wyspać w nocy
![]()
Kitek
Z tym odpoczynkiem to tak różnie - na razie mam przed sobą porządki w całym mieszkaniu (się sprzątanie, a właśnie porządki, układanie, segregowanie, wyrzucanie), bo mi się zrobił totalny bałagan, a 4 października w Łodzi ma koncert David Garrett i jego fanka z Warszawy będzie u mnie mieszkać przez parę dni...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości