Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MonikaMroz pisze: On z bólu już nie może a ja siadam psychicznie. Kolejny miesiac już nie wytrzymam.
Ewa L. pisze:Weszłam na stronę banku bo chciałam sprawdzić ile mi jeszcze zostało kasy na koncie bo jutro do weta idziemy. Od jakiegoś czasu ciągle powtarzał się komunikat o zmianie graficznej strony banku a wiedząc , że wcześniej czy później i tak trzeba będzie ją zmienić weszłam na nią już dziś. Jeżeli twórczy myśleli , że ta zmiana coś ułatwi to się bardzo pomylili. Jest tak pogmatwana i nieczytelna , że szok. Połowy rzeczy nie widać trzeba szukać i się zagłębiać a mając dwa konta ciężko się rozeznać na którym jesteś . Jednym słowem masakra.
Gosiagosia pisze:Jak urlopik? wypoczywaj, chociaż ten upał wykańcza. Marzy mi się wypoczynek nad morzem i ten wiaterek.
jolabuk5 pisze:Ewa L. pisze:Weszłam na stronę banku bo chciałam sprawdzić ile mi jeszcze zostało kasy na koncie bo jutro do weta idziemy. Od jakiegoś czasu ciągle powtarzał się komunikat o zmianie graficznej strony banku a wiedząc , że wcześniej czy później i tak trzeba będzie ją zmienić weszłam na nią już dziś. Jeżeli twórczy myśleli , że ta zmiana coś ułatwi to się bardzo pomylili. Jest tak pogmatwana i nieczytelna , że szok. Połowy rzeczy nie widać trzeba szukać i się zagłębiać a mając dwa konta ciężko się rozeznać na którym jesteś . Jednym słowem masakra.
Nie lubię tych wszystkich zmian na stronach internetowych, najczęściej wcale nie ułatwiają, a często utrudniają.
Ewa L. pisze:Gosiagosia pisze:Jak urlopik? wypoczywaj, chociaż ten upał wykańcza. Marzy mi się wypoczynek nad morzem i ten wiaterek.
Upał zdecydowanie wykańcza i jest zabójczy. Nie wyrabiam. W poniedziałek byłam u taty na cmentarzu , dziś byłam u kardiologa , jutro idziemy z dziewczynami do weta . W czwartek mam wolne i chyba nie będę ruszać się z domu bo ma być największy upał a w piątek jadę do taty bo rocznica jego urodzin jest. W sobotę za to jadę do kociarni fundacji i tak mi mija urlop.
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar i 19 gości