Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marzenia11 pisze:Mam nadzieje ze Bobi się dzisiaj przynajmniej pokaże.
Marzenia11 pisze:Mam nadzieje ze Bobi się dzisiaj przynajmniej pokaże.
zuzia96 pisze:Marzenia11 pisze:Mam nadzieje ze Bobi się dzisiaj przynajmniej pokaże.
a kto dzisiaj na posterunku? sam sqbi czy ma jakiegoś pomocnika?
Gosiagosia pisze:Marzenia11 pisze:Mam nadzieje ze Bobi się dzisiaj przynajmniej pokaże.
Oby![]()
![]()
Mocno wam kibicuje i trzymam kciuki.
Że względu na moje zdrowie nie mogę wam fizycznie pomóc ale cały czas jestem z wami myślą.
Marzenia te 500 zł nagrody Ci się należy
Marzenia11 pisze:zuzia96 pisze:Marzenia11 pisze:Mam nadzieje ze Bobi się dzisiaj przynajmniej pokaże.
a kto dzisiaj na posterunku? sam sqbi czy ma jakiegoś pomocnika?
Ekipa![]()
ewkkrem pisze:Squbi, chyba bez sensu w taki upał, "być w terenie" przed 21.00. To - taki głos rozsądku - nie ma nic wspólnego z ... no właśnie... z uczuciami chyba? Cały ten upał Bobi pewnie przesypia.
ewkkrem pisze:Bardzo współczuję. Pewnie ja na moim "zadupiu" miałabym większą pomoc niż Ty. Trochę mi wsyd za warszawiaków ale może taki czas?. Starość - nie wyrok - siedzieć na d-ie i patrzeć to tylko czas potrzebny.
Marzenia11 pisze:Gosiagosia pisze:Marzenia11 pisze:Mam nadzieje ze Bobi się dzisiaj przynajmniej pokaże.
Oby![]()
![]()
Mocno wam kibicuje i trzymam kciuki.
Że względu na moje zdrowie nie mogę wam fizycznie pomóc ale cały czas jestem z wami myślą.
Marzenia te 500 zł nagrody Ci się należy
Ale to był żart.
gusiek1 pisze:Młody być może jeszcze będzie mógł rozłożyć ulotek. Gdyby mógł - to gdzie ma rozkładać?
Rozumiem, że dalej nie wiemy gdzie jest Bobiś?
Jaki ewentualnie plan na dziś?
LimLim pisze:Nie macie jakiejś drużyny harcerskiej w pobliżu? Kiedyś mi pomagali w poszukiwaniach.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Zeeni i 40 gości