Wwa Falenica, Bobi ZNALEZIONY po 25 dniach

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 25, 2019 11:18 Re: Wwa Falenica Bobi POTRZEBNA POMOC W SZUKANIU!

Czy dobrze wiem, sprawdź popraw lub uzupełnij.
1. 3maja - obejść i poszukać miejsca odpoczynku. Plus obserwacja.
2. Celulozy - obserwowanie tam też ogloszenia?
3. Michalinki,ale gdzie? Wzdłuż ulicy, czy potem wejść w prostopadle, czy obserwacja w jednym miejscu? A może w ogóle na łuku wytypować jakieś punkty?
Głośno myślę.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto cze 25, 2019 11:23 Re: Wwa Falenica Bobi POTRZEBNA POMOC W SZUKANIU!

Marzenia11 pisze:.

Po trzecie, pamiętaj że na każdą saszetke kupiona za zebrane tu pieniądze, na każdą but waleeriany i inne wszystkie wydatki musisz mieć paragon i go wstawić na forum. Chyba ze osoby które wpłacony kasę napiszą ze nie potrzebują ich. To ważne jest bardzo.

NIE chcę widzieć żadnych paragonów ... :evil:
Gdy cię znalazłam, nie wiedziałam, co z tobą zrobić.
Dziś nie wiem, co zrobię bez ciebie...
Marcel 7.10.2007 - 26.07.2021

kwinta

Od: Śro maja 21, 2008 20:47

Post » Wto cze 25, 2019 11:24 Re: Wwa Falenica Bobi POTRZEBNA POMOC W SZUKANIU!

Poza tym zaczynam mieć wątpliwości co do strategii u p. Magdy. Bo zaczęło to wyglądać na zwykłe dokarmianie kotów a nie na konkretne celowe karmienie z szukaniem Bobiego.
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Wto cze 25, 2019 11:41 Re: Wwa Falenica Bobi POTRZEBNA POMOC W SZUKANIU!

Chłopaki rozdają, wrzucają ulotki. Ogłoszenia z tego co wiedzieli są. Jak wrócą to mają zaznaczyć na mapce gdzie byli i co zrobili. Proszę nie być zbyt surowym dla nich, z tonu głosu starają się.

gusiek1

Od: Nie sie 28, 2016 14:24

Post » Wto cze 25, 2019 11:45 Re: Wwa Falenica Bobi POTRZEBNA POMOC W SZUKANIU!

gusiek1 pisze:Chłopaki rozdają, wrzucają ulotki. Ogłoszenia z tego co wiedzieli są. Jak wrócą to mają zaznaczyć na mapce gdzie byli i co zrobili. Proszę nie być zbyt surowym dla nich, z tonu głosu starają się.

Surowym????? Za chodzenie i klejenie w taki upał??? Być wdzięcznym jedynie mozna.

Marzenia11

Post » Wto cze 25, 2019 11:47 Re: Wwa Falenica Bobi POTRZEBNA POMOC W SZUKANIU!

Marzenia11 pisze:Poza tym zaczynam mieć wątpliwości co do strategii u p. Magdy. Bo zaczęło to wyglądać na zwykłe dokarmianie kotów a nie na konkretne celowe karmienie z szukaniem Bobiego.

Dziś zabieram klatkę.

Edit: Tfu, od Sylwii. U Magdy był dwukrotnie, więc może się pojawić. Zadzwonię potem i Ci wyjaśnię, w pracy mam sporo i już nie myslę.
Ksz.

sqbi90

Od: Śro sie 31, 2016 2:17

Post » Wto cze 25, 2019 11:58 Re: Wwa Falenica Bobi POTRZEBNA POMOC W SZUKANIU!

sqbi90 pisze:
Marzenia11 pisze:Poza tym zaczynam mieć wątpliwości co do strategii u p. Magdy. Bo zaczęło to wyglądać na zwykłe dokarmianie kotów a nie na konkretne celowe karmienie z szukaniem Bobiego.

Dziś zabieram klatkę.

Edit: Tfu, od Sylwii. U Magdy był dwukrotnie, więc może się pojawić. Zadzwonię potem i Ci wyjaśnię, w pracy mam sporo i już nie myslę.

Ok. Mi nie chodzi o to żeby zabrać klatkę tylko żeby to inaczej wyglądało. Napisze z pracu,z tel trudno

Marzenia11

Post » Wto cze 25, 2019 12:01 Re: Wwa Falenica Bobi POTRZEBNA POMOC W SZUKANIU!

gusiek1 pisze:Chłopaki rozdają, wrzucają ulotki. Ogłoszenia z tego co wiedzieli są. Jak wrócą to mają zaznaczyć na mapce gdzie byli i co zrobili. Proszę nie być zbyt surowym dla nich, z tonu głosu starają się.

Wrzucili ulotkę, skąd dziś się odezwała się jedna pani. Także tutaj tylko wyrazy wdzięczności, że im się chciało!

Edit: Moi drodzy, odpiszę normalnie jak przestanę być po uszy zawalony robotą!
Ksz.

sqbi90

Post » Wto cze 25, 2019 13:16 Re: Wwa Falenica Bobi POTRZEBNA POMOC W SZUKANIU!

Paragonów nie potrzebuję. :D
NA PILNE LECZENIE KOTÓW Z CMENTARZA- KONTO
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=157308

mziel52

Od: Czw gru 27, 2007 20:51

Post » Wto cze 25, 2019 13:31 Re: Wwa Falenica Bobi POTRZEBNA POMOC W SZUKANIU!

kwinta pisze:NIE chcę widzieć żadnych paragonów ... :evil:

Inni mogą chcieć :wink: Chociaż mam nadzieję, że będę po prostu musiał wypłacić nagrodę... Wtedy o paragon będzie ciężko, ale liczę na to, że w takiej sytuacji nikt się nie obrazi :x

Ze względu na dzisiejsze zgłoszenie z okolic tzw. łuku, żarcie i obserwacja u Magdy póki co DEFINITYWNIE zostają. Resztę zrozumiałaś dobrze, do obserwacji łuk Michalinki - 3 maja - Werbeny - Brzostowska (tak się to układa wg zgłoszeń). Mapki i konkrety później, bo wypada trochę popracować.

mziel52 pisze:Paragonów nie potrzebuję. :D

Miło, ale postaram się jednak wrzucać - chyba, że nie będzie jak. W rodzaju konieczności zakupu jakiejś części do auta na szrocie lub wypłaty nagrody - wtedy paragonu nikt mi nie da.
Ksz.

sqbi90

Post » Wto cze 25, 2019 13:50 Re: Wwa Falenica Bobi POTRZEBNA POMOC W SZUKANIU!

Jesli chodzi o Magdę to absolutnie nie miałam na mysli zabierania klatki. Tylko zmianę sposobu obserwowania. Może się mylę, ale uważam, że siedzenie w domu, na kanapie przed tv, czy laptopem i sprawdzanie od czasu do czasu czy się kot nie złapał nie daje dużej szansy na uchwycenie Bobiego. Moim zdaniem - ale moze się mylę, mam małe doświadczenie w tym zakresie - należałóby o konkretnej godzinie wystawiać miski z jedzeniem i siedzieć niemal non stop przy klatce, czy w punkcie i obserwować. Z krótkimi przerwami. Jeśli nie to wtedy robi się tak ze pani dokarmia nie wiadomo jakie koty za forumową kasę...

Marzenia11

Post » Wto cze 25, 2019 13:53 Re: Wwa Falenica Bobi POTRZEBNA POMOC W SZUKANIU!

Dokarmia się u niej jeszcze parka bezdomniaków. Żałować im? Wystawianie miseczek, żeby kota przyzwyczaić, było tu parokrotnie poruszane. Przecież nie będzie się odganiało innych kotów i czekało na Bobinia. Tak się nie da.
Ksz.

sqbi90

Post » Wto cze 25, 2019 13:56 Re: Wwa Falenica Bobi POTRZEBNA POMOC W SZUKANIU!

sqbi90 oczywiście, że się nie da. Jedzą.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Wto cze 25, 2019 14:01 Re: Wwa Falenica Bobi POTRZEBNA POMOC W SZUKANIU!

sqbi90 pisze:Dokarmia się u niej jeszcze parka bezdomniaków. Żałować im? Wystawianie miseczek, żeby kota przyzwyczaić, było tu parokrotnie poruszane. Przecież nie będzie się odganiało innych kotów i czekało na Bobinia. Tak się nie da.

Nie zrozumiałeś mnie. Wystawiać i obserwować, a nie siedzieć na kanapie przed tv.

Edit: np wystawiać o 22 i obserwować do 23:30 i jak nie rzyjdzie to jasna sprawa ze zostawić zarcie w misce. Plus jak inne przyjdą w trakcie i zjedzą to uzupełnić i czekać..

Marzenia11

Post » Wto cze 25, 2019 14:08 Re: Wwa Falenica Bobi POTRZEBNA POMOC W SZUKANIU!

Magda filuje w oknie do północy. Żarcie znika później w ostatnich dniach.
Ksz.

sqbi90

[poprzednia][następna]