morelowa pisze:Pogodowo to jest pełnia lata. Bardzo pełnia.[nie mylić z księżycem]
Przyzwyczajaj się
Przyzwyczajamy się. Kupiliśmy klimatyzację do domu żeby jakoś przeżyć.

Moderator: Estraven
morelowa pisze:Pogodowo to jest pełnia lata. Bardzo pełnia.[nie mylić z księżycem]
Przyzwyczajaj się
MB&Ofelia pisze:I co, żyjecie?
Ziemosław pisze:czmychnęła Michałowi między nogami... prosto na drzewo.
MalgWroclaw pisze:Ziemosław pisze:czmychnęła Michałowi między nogami... prosto na drzewo.
Ale w tych szelkach?
Zdrowiej, Dyktaturo.
Dyktatura pisze:morelowa pisze:Pogodowo to jest pełnia lata. Bardzo pełnia.[nie mylić z księżycem]
Przyzwyczajaj się
MB&Ofelia pisze:Auuuu! Na antybiotyku?Toś się zaprawiła!
Mam ochotę zadzwonić do ciebie i podstawić telefon pod Ofelkowe ucho żebyś przemówiła swojej synowej do bardzo małego rozumku i wyjaśniła, że nie można spędzać całej doby na balkonie i wypadałoby w końcu wleźć do domu
Ziemosław pisze:To samo można potłumaczyć Perełeczce. Tak jej się spodobało wychodzenie na szelkach, że wczoraj czmychnęła Michałowi między nogami... prosto na drzewo. Trzeba było czekać 15 min aż księżniczka raczy zejść![]()
morelowa pisze:Dyktatura pisze:morelowa pisze:Pogodowo to jest pełnia lata. Bardzo pełnia.[nie mylić z księżycem]
Przyzwyczajaj się
Jak się przyzwyczaicie to będziecie musieli wziąć ze sobą
MaryLux pisze::ok:![]()
Dyktatura pisze:Ziemosław pisze:To samo można potłumaczyć Perełeczce. Tak jej się spodobało wychodzenie na szelkach, że wczoraj czmychnęła Michałowi między nogami... prosto na drzewo. Trzeba było czekać 15 min aż księżniczka raczy zejść![]()
Dobrze, że zwiała tylko na drzewo a nie na drogę po której poruszają się samochody. Ja bym zawału chyba dostała gdyby mi któreś na dwór bez szelek uciekło.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 9 gości