Moderator: Moderatorzy
mir.ka pisze:alessandra pisze:mir.ka pisze:alessandra pisze:Kochani, pozwolicie, ze po całej kuracji zrobie rozliczenie, na razie wpisujemy i odpisujemy na bieżąco , na zaległe jak zostanie będziePieknei dziekuję
w imieniu mojej Czarnej Gnidy
![]()
dopiero przy tej okazji, wiecie, tak sobie myslę,że chyba tego Gnidulca jednak kocham
Mam nadzieję,że jeszcze ze mną pobędzie, bo bardzo mnie wystraszył, niestety na wzrok także poszło, zauwazyłam,że nie widzi wody w misce, łapka sprawdza przed piciem , zbyt nagle by to było,żeby pzrypisac starosci, obawiam się,że to jednak wskutek tego zatrucia
Rudzie też zawsze sprawdza przed piciem czy miska jest pełna po brzegi, jak łapka się nie zmoczy to znaczy ,ze wody nie ma
Rudzia zawsze tak miała ?
tak, ona musi mieć do picia pełniutką miskę świeżej wody, jak brakuje choćby 2 cm od brzegu to się nie napije bo miska "pusta" , siądzie obok niej i czeka żeby jej nalać
czarno-czarni pisze:mam wpłatę chyba za wysyłkę, ale nie wiem, od kogo, Hanna B Lublin...
kto się przyzna ?
czarno-czarni pisze:mam wpłatę chyba za wysyłkę, ale nie wiem, od kogo, Hanna B Lublin...
kto się przyzna ?
kocka pisze:ludek juz mieszka u mnie i jest super , bardzo mi sie podoba i w moim zielonym kolorze
kasiek252 pisze:Zuzannę poproszę i pomarańczkę
mir.ka pisze:moja paczka już czeka na odbiór, ale pójdę po nią jak mi jeszcze jedna dojdzie, bo mam do niej aż 15 minut pieszo
marivel pisze:czarno-czarni pisze:mam wpłatę chyba za wysyłkę, ale nie wiem, od kogo, Hanna B Lublin...
kto się przyzna ?
to sem ja
alessandra pisze:Nieco rozliczenia chciałam podać![]()
vet -262zł ( w piątek kolejna kroplówka )
hepatiale forte - 32zł
przy okazji , aby za koszty wysyłki nie płacić (kupiłam w zooexpresie, gdzie jets taiej niz w przychodni) , wzięłam dla Tulinka calm w tabletkach, bo 2 dni temu sie skończyłi 200gr puszeczkę dla Nikiego karmy wątrobowej za 6,70zł trovetu (ekonomiczniej mi wyszło niz pzresyłka za 12zł
)
bardzo, bardzo dziękuję wszystkim
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 47 gości