Hej Wszystkim

Moli25 pisze:Pomilcze... Wszak milczenie złotem jest
Brak słów

Dziękuję

gattara pisze:Bajeczne zdjęcia
Oczywiście wiadomo że Tosia wyszła najlepiej

Hihi dziękuję

Dyktatura pisze:gattara pisze:Bajeczne zdjęcia

Nie zgodzę się z tym. Mnie najbardziej urzekła, na tej sesji, Marysia.
Najfajniej, że każdy kot pokazał swoje minki i charakterek i pozował jak umiał najlepiej

Cieszę się, że udało mi się każdego obfotografować, bo często tak jest, że któryś nie ma humoru na zdjęcia, a tamtego wieczoru wszystkie chciały się zaprezentować. Robiły co wymyśliły - ja tylko fotografowałam ich poczynania

aga66 pisze:Kubi w tunelu

Dzięki maestrii Kaludii i urokowi modeli to są najlepiej obfocone koty w Polsce. Jak na nowej suchej karmie?
Czy najlepiej? To nie wiem

Ale dziękuję

A co do karmy to na razie nic nie mogę powiedzieć, bo minęło parę dni odkąd ją mamy. Tosia coś nie chce jej jeść

Póki co Kubi się wciąż drapie, ale nie chcę nic wyrokować, bo za wcześnie. Widać na zdjęciach, że nad oczami ma prześwity i jest różowy. Dziś mi się wydaje, że mniej różowy, ale nie chcę nic mówić, bo to tylko gdybanie. Nie mogę osądu przechylić na żadną ze stron - czy karma pomogła czy zaszkodziła. Za wcześnie.

CatAngel pisze:Przepiękne

Kubi jaki mały sciemniacz z tym wzrokiem
Tez mam ten tunel, kupiłam 1,5r temu w lidlu. Jest genialny i w końcu się nie składa
Chyba cie zaproszę do naszej Kociej siedziby do Sosnowca Kocia Chatka Nadzieja na dom

fotki pocykasz kotom do ogłoszeń

Dziękuję

Kubi ściemniacz - nooo dokładnie tak samo go widzę na tych zdjęciach (i na żywo też)
Dobrze wiedzieć, że tunel jest trwały

A co do zdjęć w Kociej Chatce to nie wiem czy umiałabym nie zostać kocim kleptomanem
gattara pisze:Dyktatura pisze:gattara pisze:Bajeczne zdjęcia

Nie zgodzę się z tym. Mnie najbardziej urzekła, na tej sesji, Marysia.
Mam słabość do Tosi, dla mnie zawsze jest najpiękniejsza

Haha! Przyznam, że nie stawiałam na to zdjęcie

Bardziej na to

Kuku:

MonikaMroz pisze:Noooo
Padłam z tej foty
Ale ogólnie wszystkie cudne
Szacun Pani Fotograffff

Dziękuję
Nie zasługuję na dużą literę

Długo nie było sesji, a ta była wyjątkowo owocna, koty były bardzo pomysłowe

Dziękuję

Mam nadzieję, że widziałaś wszystkie fotki, anie tylko te zacytowane w jednym poście

Bo fotek było więcej

kasia.winna pisze:Pękna sesja. Widać twoje uczucie do modeli. Tylko Tosia biedna w pule

, za co?
Dziękuję

Ale co do Tosi to Tosia własnie takie zdjęcia chciała

To był jej wybór gdzie i jak pozuje

Ja kotom tylko robiłam zdjęcia. To one wymyślały jak pozować

To polecam w google przesuwać w bok po zdjęciach na dysku

Wtedy są większe

Kubi urwis
A ja czuję potrzebę iścia do kolejnej szkoły foto. O mały włos otarłam się o Wrocław, ale jednak jakby nie liczyć i jakby nie patrzeć to jest za daleko i wyjdzie za drogo. Same przejazdy na miesiąc licząc tylko pociąg to 533 zł i to tylko za dwa kursy w tygodniu, a gdzie reszta kosztów

(( Na dzień do 6 godzin samego dojazdy w jedną i w drugą stronę. Z żalem i bólem serca obeszłam się smakiem, bo nijak nie da się tego pogodzić z Bytomiem. Więc mam plan alternatywny - wracam na Akademię Fotografii w Krakowie od października na roczne studium wieczorowe. W tym planie wszystko mi pasuje. Choć koszty szkoły kosmiczne, no ale rok przeżyjemy. A ja już mam jedno roczne studium w szkole foto, ale innej, do tego 2 lata w Związku Polskich Artystów Fotografików, do tego podyplomową grafikę z fotografią i masę mniejszych kursów i wiem jedynie ile nie wiem, więc czas na kolejną szkołę. Fotografii można się uczyć całe życie i nie pojmie się wszystkiego, nie da rady się wszystkiego nauczyć, ale ja chcę umieć jak najwięcej. Mąż już nie dyskutuje.
Nie mogę się doczekać
Mam nadzieję, że nic mi nie stanie na przeszkodzie, bo do października jeszcze daleko, a wpierw rozmowa kwalifikacyjna i prezentacja swoich zdjęć. A jeszcze wpierw kaska...