Bytomskie Łobuzy :) cz. 14 - 99 fot str 94, nowe str. 97

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 27, 2019 2:59 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 14 - 99 nowych fot str 94

Pomilcze... Wszak milczenie złotem jest

<3
Brak słów
<3
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Nie sty 27, 2019 8:25 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 14 - 99 nowych fot str 94

Bajeczne zdjęcia :201494

Oczywiście wiadomo że Tosia wyszła najlepiej :mrgreen:
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Nie sty 27, 2019 8:30 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 14 - 99 nowych fot str 94

gattara pisze:Bajeczne zdjęcia :201494

Nie zgodzę się z tym. Mnie najbardziej urzekła, na tej sesji, Marysia.

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Nie sty 27, 2019 8:33 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 14 - 99 nowych fot str 94

Kubi w tunelu :1luvu: Dzięki maestrii Kaludii i urokowi modeli to są najlepiej obfocone koty w Polsce. Jak na nowej suchej karmie?

aga66

Od: Nie mar 05, 2017 18:46

Post » Nie sty 27, 2019 8:43 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 14 - 99 nowych fot str 94

Przepiękne :1luvu: Kubi jaki mały sciemniacz z tym wzrokiem :ryk:
Tez mam ten tunel, kupiłam 1,5r temu w lidlu. Jest genialny i w końcu się nie składa :ryk:

Chyba cie zaproszę do naszej Kociej siedziby do Sosnowca Kocia Chatka Nadzieja na dom

:D fotki pocykasz kotom do ogłoszeń :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Nie sty 27, 2019 11:09 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 14 - 99 nowych fot str 94

Dyktatura pisze:

Mam słabość do Tosi, dla mnie zawsze jest najpiękniejsza :lol:
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Nie sty 27, 2019 11:35 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 14 - 99 nowych fot str 94

to jest obłędne :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie sty 27, 2019 11:37 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 14 - 99 nowych fot str 94

mir.ka pisze:to jest obłędne :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Noooo :D
Padłam z tej foty

Ale ogólnie wszystkie cudne
Szacun Pani Fotograffff :1luvu:
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Nie sty 27, 2019 11:51 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 14 - 99 nowych fot str 94

Oj, jak dużo fajnych fotek ... jest czym nacieszyć oczy :ok: :201461 :ok: :201461
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce
Obrazek
Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.

Kotina

Od: Czw sty 26, 2012 15:52

Post » Nie sty 27, 2019 14:04 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 14 - foty str. 46 :)

klaudiafj pisze:Fotki :D Wczoraj był urodzaj :D Kotki się postarały :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

cdn.

WOW ale ekstra sesja. :201494 :201494 :201494
Obrazek

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Nie sty 27, 2019 19:21 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 14 - 99 nowych fot str 94

Pękna sesja. Widać twoje uczucie do modeli. Tylko Tosia biedna w pule 8O , za co?

kasia.winna

Od: Pon paź 05, 2015 14:22

Post » Pon sty 28, 2019 14:15 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 14 - 99 nowych fot str 94

Jeżdżę suwakiem z góry na dól i nie mogę się napatrzeć :D :1luvu:
Dziewczyny przepiękne, ale KUBI :!: :1luvu: :!: :1luvu: :!: :1luvu:
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Pon sty 28, 2019 15:06 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 14 - 99 nowych fot str 94

Hej Wszystkim :)

Moli25 pisze:Pomilcze... Wszak milczenie złotem jest

<3
Brak słów
<3

Dziękuję :D

Hihi dziękuję :)

Dyktatura pisze:

Najfajniej, że każdy kot pokazał swoje minki i charakterek i pozował jak umiał najlepiej :) Cieszę się, że udało mi się każdego obfotografować, bo często tak jest, że któryś nie ma humoru na zdjęcia, a tamtego wieczoru wszystkie chciały się zaprezentować. Robiły co wymyśliły - ja tylko fotografowałam ich poczynania :)

aga66 pisze:Kubi w tunelu :1luvu: Dzięki maestrii Kaludii i urokowi modeli to są najlepiej obfocone koty w Polsce. Jak na nowej suchej karmie?

Czy najlepiej? To nie wiem :) Ale dziękuję :) A co do karmy to na razie nic nie mogę powiedzieć, bo minęło parę dni odkąd ją mamy. Tosia coś nie chce jej jeść :( Póki co Kubi się wciąż drapie, ale nie chcę nic wyrokować, bo za wcześnie. Widać na zdjęciach, że nad oczami ma prześwity i jest różowy. Dziś mi się wydaje, że mniej różowy, ale nie chcę nic mówić, bo to tylko gdybanie. Nie mogę osądu przechylić na żadną ze stron - czy karma pomogła czy zaszkodziła. Za wcześnie. :)

CatAngel pisze:Przepiękne :1luvu: Kubi jaki mały sciemniacz z tym wzrokiem :ryk:
Tez mam ten tunel, kupiłam 1,5r temu w lidlu. Jest genialny i w końcu się nie składa :ryk:

Chyba cie zaproszę do naszej Kociej siedziby do Sosnowca Kocia Chatka Nadzieja na dom

:D fotki pocykasz kotom do ogłoszeń :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Dziękuję :D Kubi ściemniacz - nooo dokładnie tak samo go widzę na tych zdjęciach (i na żywo też) :ryk:
Dobrze wiedzieć, że tunel jest trwały :)
A co do zdjęć w Kociej Chatce to nie wiem czy umiałabym nie zostać kocim kleptomanem :oops:

gattara pisze:
Dyktatura pisze:

Mam słabość do Tosi, dla mnie zawsze jest najpiękniejsza :lol:

:1luvu:

Obrazek

Haha! Przyznam, że nie stawiałam na to zdjęcie ;)
Bardziej na to :mrgreen: Kuku:
Obrazek

MonikaMroz pisze:
Obrazek

Noooo :D
Padłam z tej foty

Ale ogólnie wszystkie cudne
Szacun Pani Fotograffff :1luvu:

:ryk: :ryk: :ryk: Dziękuję :D
Nie zasługuję na dużą literę 8)

Kotina pisze:Oj, jak dużo fajnych fotek ... jest czym nacieszyć oczy :ok: :201461 :ok: :201461

Długo nie było sesji, a ta była wyjątkowo owocna, koty były bardzo pomysłowe :)

Gosiagosia pisze:WOW ale ekstra sesja. :201494 :201494 :201494
Obrazek

Dziękuję :) Mam nadzieję, że widziałaś wszystkie fotki, anie tylko te zacytowane w jednym poście :) Bo fotek było więcej :)

kasia.winna pisze:Pękna sesja. Widać twoje uczucie do modeli. Tylko Tosia biedna w pule 8O , za co?

Dziękuję :D Ale co do Tosi to Tosia własnie takie zdjęcia chciała :mrgreen: To był jej wybór gdzie i jak pozuje :) Ja kotom tylko robiłam zdjęcia. To one wymyślały jak pozować :)

JoasiaS pisze:Jeżdżę suwakiem z góry na dól i nie mogę się napatrzeć :D :1luvu:
Dziewczyny przepiękne, ale KUBI :!: :1luvu: :!: :1luvu: :!: :1luvu:

:D To polecam w google przesuwać w bok po zdjęciach na dysku ;) Wtedy są większe :) Kubi urwis :D

A ja czuję potrzebę iścia do kolejnej szkoły foto. O mały włos otarłam się o Wrocław, ale jednak jakby nie liczyć i jakby nie patrzeć to jest za daleko i wyjdzie za drogo. Same przejazdy na miesiąc licząc tylko pociąg to 533 zł i to tylko za dwa kursy w tygodniu, a gdzie reszta kosztów :((( Na dzień do 6 godzin samego dojazdy w jedną i w drugą stronę. Z żalem i bólem serca obeszłam się smakiem, bo nijak nie da się tego pogodzić z Bytomiem. Więc mam plan alternatywny - wracam na Akademię Fotografii w Krakowie od października na roczne studium wieczorowe. W tym planie wszystko mi pasuje. Choć koszty szkoły kosmiczne, no ale rok przeżyjemy. A ja już mam jedno roczne studium w szkole foto, ale innej, do tego 2 lata w Związku Polskich Artystów Fotografików, do tego podyplomową grafikę z fotografią i masę mniejszych kursów i wiem jedynie ile nie wiem, więc czas na kolejną szkołę. Fotografii można się uczyć całe życie i nie pojmie się wszystkiego, nie da rady się wszystkiego nauczyć, ale ja chcę umieć jak najwięcej. Mąż już nie dyskutuje.
Nie mogę się doczekać :201413
Mam nadzieję, że nic mi nie stanie na przeszkodzie, bo do października jeszcze daleko, a wpierw rozmowa kwalifikacyjna i prezentacja swoich zdjęć. A jeszcze wpierw kaska...
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pon sty 28, 2019 15:28 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 14 - 99 nowych fot str 94

A ja czuję potrzebę iścia do kolejnej szkoły foto. O mały włos otarłam się o Wrocław, ale jednak jakby nie liczyć i jakby nie patrzeć to jest za daleko i wyjdzie za drogo. Same przejazdy na miesiąc licząc tylko pociąg to 533 zł i to tylko za dwa kursy w tygodniu, a gdzie reszta kosztów :((( Na dzień do 6 godzin samego dojazdy w jedną i w drugą stronę. Z żalem i bólem serca obeszłam się smakiem, bo nijak nie da się tego pogodzić z Bytomiem. Więc mam plan alternatywny - wracam na Akademię Fotografii w Krakowie od października na roczne studium wieczorowe. W tym planie wszystko mi pasuje. Choć koszty szkoły kosmiczne, no ale rok przeżyjemy. A ja już mam jedno roczne studium w szkole foto, ale innej, do tego 2 lata w Związku Polskich Artystów Fotografików, do tego podyplomową grafikę z fotografią i masę mniejszych kursów i wiem jedynie ile nie wiem, więc czas na kolejną szkołę. Fotografii można się uczyć całe życie i nie pojmie się wszystkiego, nie da rady się wszystkiego nauczyć, ale ja chcę umieć jak najwięcej. Mąż już nie dyskutuje.
Nie mogę się doczekać :201413
Mam nadzieję, że nic mi nie stanie na przeszkodzie, bo do października jeszcze daleko, a wpierw rozmowa kwalifikacyjna i prezentacja swoich zdjęć. A jeszcze wpierw kaska...[/quote]

za realizację planów :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pon sty 28, 2019 15:41 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 14 - 99 nowych fot str 94

Dziękuję Mirko :) mam nadzieję, że się uda :)
myślałam, że w końcu już zakończyłam szkolną edukację, ale znowu urodziła się potrzeba doksztalcenia, wejscia na kolejny level. (A kiedy dzieci...?)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

[poprzednia][następna]