mir.ka pisze:Ziemosław pisze:Fajną minkę ma
A ja mam kapelusz słomkowy na lato
żeby Ci Perełka nie podprowadziła
Perełeczka woli włazić w torby

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:Ziemosław pisze:Fajną minkę ma
Ziemosław pisze:mir.ka pisze:Ziemosław pisze:Fajną minkę ma
Perełeczka woli włazić w torby
mir.ka pisze:My nowy rok rozpoczęliśmy wizytą u weta i wydawaniem pieniędzy na futraPiesiowi kończyły się tabletki i znowu zaczął się drapać, więc chciałam żeby go wet obejrzał. On jest coraz bardziej niezadowolony z wizyt u weta i tylko patrzy żeby uciec na zewnątrz zamiast wchodzić do gabinetu. Obawiałam się ,że ten świąd moze być spowodowany chorą wątroba i trzustką, ale chyba nie. Nie wiem czy to lepiej czy gorzej, bo wet pobrał mu zeskrobiny z tych wydrapanych zmian i dopatrzył się jakichś jaj pasozytów, postaci dorosłej nie było, a podobno panuje świerzb
Dostał znowu zastrzyk przeciwświądowy i tabletkę na wszelkie pasożyty. Na razie lezy spokojnie obok mnie i się nie drapie.
klaudiafj pisze:mir.ka pisze:My nowy rok rozpoczęliśmy wizytą u weta i wydawaniem pieniędzy na futraPiesiowi kończyły się tabletki i znowu zaczął się drapać, więc chciałam żeby go wet obejrzał. On jest coraz bardziej niezadowolony z wizyt u weta i tylko patrzy żeby uciec na zewnątrz zamiast wchodzić do gabinetu. Obawiałam się ,że ten świąd moze być spowodowany chorą wątroba i trzustką, ale chyba nie. Nie wiem czy to lepiej czy gorzej, bo wet pobrał mu zeskrobiny z tych wydrapanych zmian i dopatrzył się jakichś jaj pasozytów, postaci dorosłej nie było, a podobno panuje świerzb
Dostał znowu zastrzyk przeciwświądowy i tabletkę na wszelkie pasożyty. Na razie lezy spokojnie obok mnie i się nie drapie.
A koty dostały tabletki? To może przejść na nie też.
Superowe fotki![]()
![]()
Ziemosław pisze:Ząbki![]()
![]()
![]()
![]()
JoasiaS pisze:Wzruszające te fotki byłych tymczasików![]()
Zdrówka dla piesia, Mirko![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot] i 21 gości