morelowa pisze:mir.ka pisze:jakie miękkie?to co na mnie głównie śpi to tylko futro i kości
![]()
O, matkoniedożywione??
je ile chce, ale takie postrzelone, że spali wszystko
chyba nie wygląda na nie dożywione?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
morelowa pisze:mir.ka pisze:jakie miękkie?to co na mnie głównie śpi to tylko futro i kości
![]()
O, matkoniedożywione??
Atta pisze:morelowa pisze:Rozumiem, że nie żyjesz złudzeniami?
One kochają przede wszystkim siebie
No właśnie, mnie złudzeń pozbawia nasza kota, bo głównie na mnie włazi. Jak sie uwali takie 4 kg na moim boku, to mi wątrobę przesuwa na drugą stronę. Zatem nie dostrzegam w tym miłości wzajemnej.Kreska kocha tylko siebie i dba o własną wygodęTak, tak Mirka musisz się pogodzić ze swoim losem
Myszolandia pisze:Atta pisze:morelowa pisze:Rozumiem, że nie żyjesz złudzeniami?
No właśnie, mnie złudzeń pozbawia nasza kota, bo głównie na mnie włazi. Jak sie uwali takie 4 kg na moim boku, to mi wątrobę przesuwa na drugą stronę. Zatem nie dostrzegam w tym miłości wzajemnej.Kreska kocha tylko siebie i dba o własną wygodęTak, tak Mirka musisz się pogodzić ze swoim losem
swego czasu nasza Móh mi tak właziła na bok,Całe jej szejść kilo![]()
Przestała jak byłam w ciąży i pilnowałam,aby się nie rozkręćała z tym rozsiadaniem
W tym czasie wolałam mieć wątrobę we właściwym miejscu i na właściwej stronie![]()
Czołem Misiaki![]()
![]()
aga66 pisze:Rudzia jest dostojna kocinka, mój mąż mówi, że ona ma taki naburmuszony wyraz pysia....
mir.ka pisze:Atta pisze:morelowa pisze:Rozumiem, że nie żyjesz złudzeniami?
i tak mam lepiej, bo mnie gniecie tylko 3 kilo kota
aga66 pisze:Rudzia jest dostojna kocinka, mój mąż mówi, że ona ma taki naburmuszony wyraz pysia....
Atta pisze:mir.ka pisze:Atta pisze:morelowa pisze:Rozumiem, że nie żyjesz złudzeniami?
i tak mam lepiej, bo mnie gniecie tylko 3 kilo kota
Ale to tylko jeden kot gośći w łóżku? A ja wyobrażałam sobie,że jedna okłada boczki, druga nóżki, a Tofik plącze się pomiędzy nimi i robi Ci masaż doskonały![]()
Czasami już z jednym można przeżyć horror doskonały, gdy nagle sie budzisz zdezorientowana, gdzieś na granicy jawy i snu, a tu czujesz, że rusza ci się brzuch, coś w nim chrumczy i na dodatek wlepiają się w ciebie oczyska, zaczyna ci się wydawać ,że we śnie zmieniłaś sie w coś nieludzkiego i jak wyskoczysz z łóżka !!! Gwarantowane, że i Ty i kot macie zjeżony włos
Kotina pisze:Sliczny maluszek, fajnie, że znalazłaś mu dobry domek![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Majestic-12 [Bot], Silverblue i 21 gości