Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Byłam i podziwiałam zwierzyniec.
Moli25 pisze:Fitek. Czy już byłeś u fryzjera?
Zimno jest, zostaw sobie długie włosy
Kotina pisze:Moli25 pisze:Fitek. Czy już byłeś u fryzjera?
Zimno jest, zostaw sobie długie włosy
Nie był jeszcze, udało nam się zapisać pieska dopiero po świętach ... ale ma sporo ubranek do wyboru, do koloruto nie zmarznie
![]()
Ale czeka go kapiel w domowych pieleszach, yorkowi nie wystraczy szczotkowanie - on musi byc co jakiś cza kąpany o strzyżony ... chociaż tego nie lubi
Kotina pisze:Hejka, Cioteczki![]()
Czy to jakiś armagedon, koniec świata, kataklizmy nadchodzą ???![]()
Nie ogladam TV, nie czytam gazet - czasami tylko nagłówki w internecie .... nic jednak nie obiło mi się o uszy![]()
Poszłam grzecznie po zakupy i ... zdębiałam, ostatni raz takie kolejki widziałam za czasów PRL![]()
Po mięso i wędliny stałam prawie godzinę, do rybnego zaglądam od poniedziałku i ... rezygnuję - NIE NAWIDZĘ STANIA W KOLEJKACH !!
Wystałam się za "komuny" - wtedy musiałam, ale dzisiaj ... szok
Pierwszy raz odkąd mamy demokrację (?) widzę takie kolejki. Zawsze robiłam świąteczne zakupy kilka dni wcześniej, ale dzisiaj ...![]()
![]()
Córka uległa prośbie swego synka i kupiła wielką choinkę, taką aż do sufitu, ale zaden ze stojaków, które mamy w domach nie pasuje, są za wąskie ...
Ucieszyłam się więc gdy na bazarku zobaczyłam odpowiedni stojak. To taka złomowa rura z dospawanymi do nie pająkowatymi podporami też z jakiegoś złomu
Pytam ile '?
Odpowiedź - 100.-
Oj, nie byłam przedświątecznie uprzejma,oj, nie ....![]()
Jak tu wcześniej wspomniałam, jeste "miszczem" tymczasowości - coś na pewno wymyslimy![]()
aby choinka stała stabilnie
![]()
klaudiafj pisze:O ile dobrze pamiętam to żeliwne stojaki są w bydowalnym. Ja kupilam piekny w Obi - cena chyba 40 zl
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 12 gości