Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MonikaMroz pisze:Przy takim zwierzyńcu na prawdę kasa idzie jak woda.
U mojej Bagi tez non stop cos.![]()
Zrób bazarek może z obrazami, albo jakimiś nie potrzebnymi rzeczami z domu.
zuza pisze:Och wspolczuje chorob i wydatkow ;( Nas powalilo leczenie jednego ucha kociuego, a tyle na raz, buu
Duzej wygranej w cos zycze!
I zdrowia przede wszystkich dla wszystkich. MOze jednak dowlecz sie do przychodni, jak to juz dlugo trwa to moze antybiotyk potrzebny?
Mnostwo cieplych mysli przesylam!
mir.ka pisze:Tymon pilnujący nowej kuwety ....Jak to zauważył jeden z moich kolegów - "Pozostałe koty mają przesrane"
![]()
![]()
Tymon tylko pilnuje kuwety czy też ja uzytkuje?
zuza pisze:Kurcze... A przez telefon sie nie da? Moze zmien przychodnie na bardziej przyjazna? Moja mam byla zapisana do takiego peerelowskiego czegos, co wlasnie tez o 7 rano sie ogonki ustawialy. Zbuntowalam ja i teraz chodzi do prywatnej majacej umowe z nfztem i sie zapisuje normalnie przez telefon. Na dodatek ma blizej.
Kotina pisze:zuza pisze:Kurcze... A przez telefon sie nie da? Moze zmien przychodnie na bardziej przyjazna? Moja mam byla zapisana do takiego peerelowskiego czegos, co wlasnie tez o 7 rano sie ogonki ustawialy. Zbuntowalam ja i teraz chodzi do prywatnej majacej umowe z nfztem i sie zapisuje normalnie przez telefon. Na dodatek ma blizej.
Przez telefon mozna umówic się do lekarza pierwszego kontaktu na ....za ok. miesiąc, aby zostać przyjętym np jutro, trzeba dzisiaj stanąc w kolejce od 16-ej ....
Mam blisko przychodnię prywatną, z której korzystam w nagłych przypadkach, ale tam trzeba płacić![]()
Gdy miałam problemy z sercem i dostałam skierowanie do kardiologa i na echo, to poszłam prywatnie - zrobili od razu, a ponieważ wynik nie był jednoznaczny, tego samego dnia załozyli mi holter![]()
Na szczęście była to tylko chwilowa niedyspozycja![]()
NFZ zaproponował mi kardiologa i echo na ..... luty 2019 - rejestratorka była bardzo zdziwiona, że mnie taki bliski termin nie odpowiada ? Swiat stanął na głowie![]()
Problem z moim chorowaniem polega głównie na tym, że mało jest leków, które mogę brać nie szkodząc sobie na co innego ....![]()
Ale już jest nieco lepiej, przesypiam całą noc, przestały mnie boleć mięśnie i gardło, został tylko katar i paskudny kaszel.
Dzisiaj córka ma mi zrobić inhalację - jej to pomaga
zuza pisze:Kotina - przychodnia prywatna z umowa z nfztem - takiej trzeba szukac! I chodzisz tam wtedy na nfz.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości