jejku caly czas mialam nadzieje, ze bedzie dobrze...
 jejku caly czas mialam nadzieje, ze bedzie dobrze... jejku caly czas mialam nadzieje, ze bedzie dobrze...
 jejku caly czas mialam nadzieje, ze bedzie dobrze...kwiryna pisze::placz: jejku caly czas mialam nadzieje, ze bedzie dobrze...

kiedyś się spotkamy
 kiedyś się spotkamykwiryna pisze:Grunt zeby sie nie uaktywnilo, przeciez mozna z tym zdrowo zyc. Miejmy nadzieje, ze reszta nie zlapala..
 , głowa mnie już boli od myślenia jak to zorganizować.
 , głowa mnie już boli od myślenia jak to zorganizować.
 kiedyś się spotkamy
 kiedyś się spotkamyKociaMama44 pisze:A łazienka chociażby - dla Matyldy na wyłączność? Póki nie wyjaśni się, co z Kubą...

kiedyś się spotkamy
 kiedyś się spotkamykwiryna pisze:A czemu Kubus jest odizolowany?
 w tym roku w lecie codziennie była jakaś zdobycz
  w tym roku w lecie codziennie była jakaś zdobycz 

kiedyś się spotkamy
 kiedyś się spotkamy
 bedziemy kibicowac by mimo wszystko znalazl sie domek z innymi bialaczkowcami albo moze na jedynaczke
 bedziemy kibicowac by mimo wszystko znalazl sie domek z innymi bialaczkowcami albo moze na jedynaczkemir.ka pisze:będziesz robić badania pozostałym kotom?
 muszę się dowiedzieć, chodzi o tzw. okienko serologiczne) i dopiero zrobić . Ostatnio był badany Maksiu (wtedy gdy był chory)  i wyszedł paskowy negatywny.
  muszę się dowiedzieć, chodzi o tzw. okienko serologiczne) i dopiero zrobić . Ostatnio był badany Maksiu (wtedy gdy był chory)  i wyszedł paskowy negatywny.

kiedyś się spotkamy
 kiedyś się spotkamyKociaMama44 pisze:A tego wejścia dla kotów w łazience nie da się jakoś zasłonić / zalepić / zabudować? Rozumiem, że jedna z łazienek jest w części, gdzie przebywa Kubuś. Ale ta druga? Może koty się da oduczyć korzystania z tej drugiej łazienki? Na pewno z początku będą obrażone, ale przyzwyczają się...

kiedyś się spotkamy
 kiedyś się spotkamyNul pisze:Będę "udostępniać Kubusia"... Gorzej, że ma być jedynakiem... Ale w sumie ja tez dwa lata temu wzięłam kota na jedynaka (potem dokociłam) czyli czasem się tak zdarza...
Miau...

kiedyś się spotkamy
 kiedyś się spotkamy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości