Tysia, po wygranej ze mną walce o miejsce na osobistą kuwete, zachowuje sie idealnie.
Widać, że i w stosunkach miedzy ludźmi i zwierzętami kompromis jest często najlepszym rozwiazaniem

Tosia - bez zarzutu, nawet jakby trochę się uspokoiła, wiecej spi, mniej rozrabia. W końcu wiek zobowiązuje

Tola juz nie wygląda jak szkielecik, ładnie je i ... nadal nadziera sie, aby brać ją na ręce - utrapienie z tym kotem
Do tego myslę, ze ma wmontowanym w utajnionym miejscu swego małego ciałka ... budzik.
Gdy zbliża się pora podawania kotom mokrego, z precyzja godną pozazdroszczenia, głośnym miaukoleniem domaga się podania do stołu ...

Dziuni troszeczkę poprawiła się sierść, przestała wylizywać łapki, ale jeszcze daleko jej do wyglądu sprzed lat

Dwa białaski i tajny agent Fituś

... kto znajdzie psią moredczkę ?

Tilka - bardzo przymilna kotulka. Nie do końca zaakceptowałą mojego męża, ale ostatnio oszukała się ...
Mąż usiadł na "moim" fotelu, a Tilka zaczęła łasić się do jego nóg i o mały włos nie wpakowałaby sie mu na kolana.
Jednak gdy spojrzała do góry, coś jej nie pasowało .... ale - o dziwo - nie odeszła tylko nadal pozwalała się głaskać

Tymon - szaleje wieczorami po drapakach i pokojach, jak jakiś małolat ...

Fitus po fryzjerze

Nadal jednak nie lubi wychodzić na spacery i trochę utyka na prawą łapkę.
Na początku sierpnia jestem zapisana z nim do dr Dominiki. Zrobimy badania i może uda się zdiagnozować Fitulkę.

Kto powiedział, że koszyki są tylko dla kotów ? Fituś też je sobie bardzo ceni ...

Koty, koty ...wszędzie widzę koty .... Kotinowy sejmik

Tola i Cynamon - takiego "zestawu" już dawno nie widziałam