InkaPigulinka (*) 52, Mania [*] Lusia na DT help s. 36

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 09, 2018 12:24 Re: InkaPigulinka (*) 52, Mania [*] Lusia na DT help s. 36

Ja mi się uda oderwać od lektury to doniosę :P
Drops.
Uroda moja nie sięga szczytu szczytów, ale mój pies patrzy na mnie oczami pełnymi zachwytu
L. J. Kern
1 - Trudne początki kota Dropsa
2 - Drops + reszta (trudne życie)
3 - Drops + koty
Amorka i Mumiś

Obrazek

ewkkrem

Od: Czw lip 27, 2017 15:20

Post » Pon lip 09, 2018 12:57 Re: InkaPigulinka (*) 52, Mania [*] Lusia na DT help s. 36

ewkkrem pisze:Ja mi się uda oderwać od lektury to doniosę :P
Drops.

Lektura musi najpierw dotrzeć

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pon lip 09, 2018 19:29 Re: InkaPigulinka (*) 52, Mania [*] Lusia na DT help s. 36

Lusia. Byłam dzisiaj u doctorro, miauczę ci! Okropecznie długo jechałysmy z Duzią, i był gorąc i się nerwiłam i aż ziałam. Ale u doctorro byłam grzeczmna jak niewięco i dostałam różową skarpetku co mię Duzia niestety ściągła. Troszku mię krefki ukradli. Ale Duzia mówi że to dlatemu coby mię uszki nie sfądziły to jej wybaczyłam tą mało fajmną wycieczku i ukradnięcie krefki.
Pojadłam se i teraz jezd bałkoning.
Mała Ciorna Carmen relacjonowująca
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Pon lip 09, 2018 19:34 Re: InkaPigulinka (*) 52, Mania [*] Lusia na DT help s. 36

MB&Ofelia pisze:Lusia. Byłam dzisiaj u doctorro, miauczę ci! Okropecznie długo jechałysmy z Duzią, i był gorąc i się nerwiłam i aż ziałam. Ale u doctorro byłam grzeczmna jak niewięco i dostałam różową skarpetku co mię Duzia niestety ściągła. Troszku mię krefki ukradli. Ale Duzia mówi że to dlatemu coby mię uszki nie sfądziły to jej wybaczyłam tą mało fajmną wycieczku i ukradnięcie krefki.
Pojadłam se i teraz jezd bałkoning.
Mała Ciorna Carmen relacjonowująca

Dużo można wybaczyć, ale ukrądmnięcie szkarpetku to już szczyt szczytów

MaryLux

Post » Wto lip 10, 2018 7:35 Re: InkaPigulinka (*) 52, Mania [*] Lusia na DT help s. 36

Mary wczoraj liścionos nic nie doniósł pewnie poszedł na plażę zamiast roznosić listy. Dam znać jak będę miała paczkę w łapkach
KOCI IDEAŁ zagnieździł się w moim domku.
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=184194

enig

Od: Pon lut 12, 2018 19:58

Post » Wto lip 10, 2018 14:51 Re: InkaPigulinka (*) 52, Mania [*] Lusia na DT help s. 36

Pamiętniczki już u nas!
Dziękujemy :201494
:201461 :201461 :201461

saaga

Od: Śro cze 10, 2015 18:15

Post » Wto lip 10, 2018 15:54 Re: InkaPigulinka (*) 52, Mania [*] Lusia na DT help s. 36

Uprzejmie donoszę, że donosiciel dzisiaj doniósł. Rano! Dużej nie było i nie zostawiła mi klucza! Donosiciel zabrał się i poszedł sobie!
Za karę musiała sama lecieć na pocztę, robić za donosiciela i donieść do nas :P
Dziękujemy serdecznie :1luvu:
Drops i Maciek.
Uroda moja nie sięga szczytu szczytów, ale mój pies patrzy na mnie oczami pełnymi zachwytu
L. J. Kern
3 - Drops + koty
Amorka i Mumiś

Obrazek

ewkkrem

Post » Wto lip 10, 2018 15:57 Re: InkaPigulinka (*) 52, Mania [*] Lusia na DT help s. 36

ewkkrem pisze:Uprzejmie donoszę, że donosiciel dzisiaj doniósł. Rano! Dużej nie było i nie zostawiła mi klucza! Donosiciel zabrał się i poszedł sobie!
Drops i Maciek.

Dropsiu, a u Was donosiciel nie wrzuca przesyłek do skrzynki na listy?
Nam dziś zostawił w skrzynce.

saaga

Od: Śro cze 10, 2015 18:15

Post » Wto lip 10, 2018 16:01 Re: InkaPigulinka (*) 52, Mania [*] Lusia na DT help s. 36

saaga pisze:
ewkkrem pisze:Uprzejmie donoszę, że donosiciel dzisiaj doniósł. Rano! Dużej nie było i nie zostawiła mi klucza! Donosiciel zabrał się i poszedł sobie!
Drops i Maciek.

może przesyłka za duża do skrzynki? :(

u mnie donosiciel gamoń też moze nie donieść do skrzynki, ale jak tak zrobi to ja już tym razem doniosę na niego :201424
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Wto lip 10, 2018 16:19 Re: InkaPigulinka (*) 52, Mania [*] Lusia na DT help s. 36

mir.ka pisze:
saaga pisze:
Drops i Maciek.

u mnie donosiciel gamoń też moze nie donieść do skrzynki, ale jak tak zrobi to ja już tym razem doniosę na niego :201424

U mnie donosiciel- gamoń - poleconych do skrzynki nie wrzuca. Może to i dobrze. Na pocztę mam 200m.
L. J. Kern
3 - Drops + koty
Amorka i Mumiś

Obrazek

ewkkrem

Post » Wto lip 10, 2018 16:25 Re: InkaPigulinka (*) 52, Mania [*] Lusia na DT help s. 36

ewkkrem pisze:
mir.ka pisze:
saaga pisze:
Drops i Maciek.

U mnie donosiciel- gamoń - poleconych do skrzynki nie wrzuca. Może to i dobrze. Na pocztę mam 200m.

ja na pocztę mam 15 minut pieszo

a zwykle jak spodziewam sie przesyłki to jestem w domu, więc mogę odebrać jak do skrzynki nie wejdzie, choć mam dość dużą na furtce, ale temu obecnemu nie chce się nosić większych gabarytów tylko zanosi na pocztę
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Wto lip 10, 2018 16:31 Re: InkaPigulinka (*) 52, Mania [*] Lusia na DT help s. 36

mir.ka pisze:ja na pocztę mam 15 minut pieszo

a zwykle jak spodziewam sie przesyłki to jestem w domu, więc mogę odebrać jak do skrzynki nie wejdzie, choć mam dość dużą na furtce, ale temu obecnemu nie chce się nosić większych gabarytów tylko zanosi na pocztę

U mnie teraz fantastyczny donosiciel. Donosi polecone do drzwi! (Czwarte piętro bez windy). Dawny to tylko awizo coby nie spinać się na Himalaje. (Teraz czekam na jeszcze 3 przesyłki - mieszkamy tylko w trójkę). Kotom klucza nie dam!!! Siebie udomowić też nie dam!!!
L. J. Kern
3 - Drops + koty
Amorka i Mumiś

Obrazek

ewkkrem

Post » Wto lip 10, 2018 17:43 Re: InkaPigulinka (*) 52, Mania [*] Lusia na DT help s. 36

saaga pisze:Pamiętniczki już u nas!
Dziękujemy :201494
:201461 :201461 :201461

Cieszę się

MaryLux

Post » Wto lip 10, 2018 17:43 Re: InkaPigulinka (*) 52, Mania [*] Lusia na DT help s. 36

Drops i Maciek.

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

MaryLux

Post » Wto lip 10, 2018 20:29 Re: InkaPigulinka (*) 52, Mania [*] Lusia na DT help s. 36

I my dostalysmy :) dziekujemy. Duza sie cieszy, ja tez. Kurka
https://zrzutka.pl/bpfeke dla wojowniczki Fisi walczącej z FIP

kwiryna

Od: Sob lip 23, 2016 9:36

[poprzednia][następna]