Drops.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewkkrem pisze:Ja mi się uda oderwać od lektury to doniosę![]()
Drops.
MB&Ofelia pisze:Lusia. Byłam dzisiaj u doctorro, miauczę ci! Okropecznie długo jechałysmy z Duzią, i był gorąc i się nerwiłam i aż ziałam. Ale u doctorro byłam grzeczmna jak niewięco i dostałam różową skarpetku co mię Duzia niestety ściągła. Troszku mię krefki ukradli. Ale Duzia mówi że to dlatemu coby mię uszki nie sfądziły to jej wybaczyłam tą mało fajmną wycieczku i ukradnięcie krefki.
Pojadłam se i teraz jezd bałkoning.
Mała Ciorna Carmen relacjonowująca
ewkkrem pisze:Uprzejmie donoszę, że donosiciel dzisiaj doniósł. Rano! Dużej nie było i nie zostawiła mi klucza! Donosiciel zabrał się i poszedł sobie!
Za karę musiała sama lecieć na pocztę, robić za donosiciela i donieść do nas![]()
Dziękujemy serdecznie![]()
Drops i Maciek.
saaga pisze:ewkkrem pisze:Uprzejmie donoszę, że donosiciel dzisiaj doniósł. Rano! Dużej nie było i nie zostawiła mi klucza! Donosiciel zabrał się i poszedł sobie!
Za karę musiała sama lecieć na pocztę, robić za donosiciela i donieść do nas![]()
Drops i Maciek.
Dropsiu, a u Was donosiciel nie wrzuca przesyłek do skrzynki na listy?
Nam dziś zostawił w skrzynce.
mir.ka pisze:saaga pisze:ewkkrem pisze:Uprzejmie donoszę, że donosiciel dzisiaj doniósł. Rano! Dużej nie było i nie zostawiła mi klucza! Donosiciel zabrał się i poszedł sobie!
Drops i Maciek.
może przesyłka za duża do skrzynki?![]()
u mnie donosiciel gamoń też moze nie donieść do skrzynki, ale jak tak zrobi to ja już tym razem doniosę na niego
ewkkrem pisze:mir.ka pisze:saaga pisze:ewkkrem pisze:Uprzejmie donoszę, że donosiciel dzisiaj doniósł. Rano! Dużej nie było i nie zostawiła mi klucza! Donosiciel zabrał się i poszedł sobie!
Drops i Maciek.
może przesyłka za duża do skrzynki?![]()
u mnie donosiciel gamoń też moze nie donieść do skrzynki, ale jak tak zrobi to ja już tym razem doniosę na niego
U mnie donosiciel- gamoń - poleconych do skrzynki nie wrzuca. Może to i dobrze. Na pocztę mam 200m.
mir.ka pisze:ja na pocztę mam 15 minut pieszo
a zwykle jak spodziewam sie przesyłki to jestem w domu, więc mogę odebrać jak do skrzynki nie wejdzie, choć mam dość dużą na furtce, ale temu obecnemu nie chce się nosić większych gabarytów tylko zanosi na pocztę
saaga pisze:Pamiętniczki już u nas!
Dziękujemy![]()
![]()
![]()
ewkkrem pisze:Uprzejmie donoszę, że donosiciel dzisiaj doniósł. Rano! Dużej nie było i nie zostawiła mi klucza! Donosiciel zabrał się i poszedł sobie!
Drops i Maciek.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości