Aia pisze:Nie wszystkie koty lubią wychodzić. Tak samo nie wszystkie ciągnie na klatkę schodowąBagi najwyraźniej tak i to bardzo, a jak jeszcze pochodzi po trawce.
Tak. Moja Tośka. Ona nie chce nawet na klatkę. A Marysia chce tylko na klatkę.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aia pisze:Nie wszystkie koty lubią wychodzić. Tak samo nie wszystkie ciągnie na klatkę schodowąBagi najwyraźniej tak i to bardzo, a jak jeszcze pochodzi po trawce.
klaudiafj pisze:Aia pisze:Nie wszystkie koty lubią wychodzić. Tak samo nie wszystkie ciągnie na klatkę schodowąBagi najwyraźniej tak i to bardzo, a jak jeszcze pochodzi po trawce.
Ziemosław pisze:klaudiafj pisze:Aia pisze:Nie wszystkie koty lubią wychodzić. Tak samo nie wszystkie ciągnie na klatkę schodowąBagi najwyraźniej tak i to bardzo, a jak jeszcze pochodzi po trawce.
A Perełeczka chce na klatkę i czasem na trawę. Franklin jak 2 łapy za próg wystawi to jest sukceswczoraj trochę wbrew woli kota zapakowałam go w szelki i zaniosłam na trawnik przed blokiem, to takie skubany decybele wyciągał w swoim miauku "o pomoc" że ludzie okna pootwierali
Marzenia11 pisze:A Amy? Nie zabierasz jej?
Aia pisze:ooo czyli 4ty kociak w rodzinie oznaczałby, że z mamą na pewno już nie zamieszkacie, tylko idziecie całkiem na swoje?
A co na to mąż i teściowa? W ogóle jak teściowa z Bagi żyją?
Z Bagi wiadomo cokolwiek jakie ma podejście do innych kotów? Z jedynakami to zawsze ciężko zgadnąć czy im będzie pasować towarzystwo czy zrobi im się niedźwiedzią przysługę...
mir.ka pisze:A nie masz kogoś znajomego w poblizu z kotem żeby sprawdzić reakcję Bagi?
Marzenia11 pisze:mir.ka pisze:A nie masz kogoś znajomego w poblizu z kotem żeby sprawdzić reakcję Bagi?
Da się sprawdzić???? Jak?
mir.ka pisze:Marzenia11 pisze:mir.ka pisze:A nie masz kogoś znajomego w poblizu z kotem żeby sprawdzić reakcję Bagi?
Da się sprawdzić???? Jak?
ja tylko sprawdzałam z małymi kociakami, jak szły na dokocenie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości