Cosia Czitka Balbi i dachowce.TEN DZIEŃ. Cud narodzin!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 14, 2018 17:50 Re: Cosia Czitka Balbi i dachowce. Dla kropkaXL, proszę Wa..

czitka pisze:Moi zawodnicy się gdzie rozbiegli po ogrodzie, pewnie ćwiczą przed zawodami, albo się tu naczytali o tych pierogach i nawiali.
Chłodniej. Smutniej, odeszła Misia u Meteorolog1, to kiciunia, którą Cyprian o wielkim sercu przejął za moim pośrednictwem z pewnego dziwnego domu, który chciał ją uśpić...Była u Meteorolog1 kochana, szczęśliwa i zadbana.
Ech....:cry:
Moje stado jakoś nieciekawie, może za bardzo się im przyglądam ostatnio. Balbisia pomimo podania sterydu nadal robi budyniowate kupy, Czitusia przesypia całe dni, Cosia też jakby mniej radosna, Mama ma dziwne futerko, tylko Pasiek biega z tym krzywym ogonem i mówi, że jest świetnie.
Przypominam, że dzisiaj ostatni dzień bazarku na potrzeby kotów kropka.XL, gdyby jeszcze ktoś chciał, a raczej mógł dorzucić grosiki, to tutaj, do 20-tej.
viewtopic.php?f=20&t=185450
Dziwny dzień. Taki nie mój.
Cisza. Tylko z pokoju obok dobiegło mnie jakieś chrapanie jak starego dziada. Poszłam, zobaczyłam, sfotografowałam....
Obrazek
8O :roll:

Przynajmniej otwarcie "przyznał", a nie wulgarnie prysnął z miejsca zostawiając w głowie dziwne myśli czy może z głową coś nie halo skoro się chrapanie słyszy jak nikogo nie ma.

I PS: moja też dzisiaj jakaś taka nie siaka albo mi się wydaje, bo wyła znowu w kuwecie qpy nie mogąc zrobić albo mi się wydawało i to był jej taki normalny monolog przy qpie. I dumam czy przesłuchy już mam, których nie było.

Chikita

Od: Śro cze 28, 2017 18:05

Post » Czw cze 14, 2018 18:03 Re: Cosia Czitka Balbi i dachowce. Dla kropkaXL, proszę Wa..

Dzisiaj jest rzeczywiście jakiś dziwny dzień. W pracy o mało nie zasnęłam nad robotą. Dosłownie. Dwie kawy nic nie pomogły. Zastanawiałam się nad trzecią, ale nie zanosiło się na to żeby pomogła choć troszkę.
Jakoś może dotrwam do wieczornego moeczu siatkówki (nasze siatkarmi grają z Dominikaną), ale nie dam głowy że nie padnę w trakcie.
PS. Ofelia twierdzi że znów coś wymyślam, dzień jest jak najzupełniej normalny i życzy sobie otwarcia balkonu :roll:
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Czw cze 14, 2018 18:32 Re: Cosia Czitka Balbi i dachowce. Dla kropkaXL, proszę Wa..

czitka pisze: tylko Pasiek biega z tym krzywym ogonem i mówi, że jest świetnie.

Cisza. Tylko z pokoju obok dobiegło mnie jakieś chrapanie jak starego dziada. Poszłam, zobaczyłam, sfotografowałam....
Obrazek

A co ma mówić - wie, że jest świetnie - jak nigdy w jego życiu.
Strange days ;-)

marivel

Od: Sob mar 21, 2009 12:48

Post » Pt cze 15, 2018 12:11 Re: Cosia Czitka Balbi i dachowce. Dla kropkaXL, proszę Wa..

Znowu upał.
Zwaliło mi się. Wszystko się zwaliło i nie wiem od czego zacząć, bo trochę za dużo.
W związku z powyższym przeszłam w stan mentalnej hibernacji i mam paraliż działania.
Numeruję ślimaki i patrzę, jak dynia rośnie, reszta sama się ułoży. Albo nie :evil:
Poszłam z nią pogadać. Zmierzyłam ogon, który się czołga. 1.2 metra. I lezie :strach:
Obrazek
A potem słuchałam jak rośnie 8O

Fajna jest. Taka balsamiczna.
Ale to jeszcze nie ten dzień, kiedy zakwitnie dynia.
Czekamy.
Obrazek

czitka

Od: Sob lut 12, 2005 10:03

Post » Pt cze 15, 2018 12:29 Re: Cosia Czitka Balbi i dachowce. Jak rośnie dynia...

Mówiłam już, że Cię uwielbiam? Ba! Wielbię!!
I słyszałam jak ona rośnie. Naprawdę! :1luvu:
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Do zobaczenia Matrisiu. ♥ ♥ ♥ Kocham Cię.

Bastet

Od: Pon paź 12, 2015 19:20

Post » Pt cze 15, 2018 12:36 Re: Cosia Czitka Balbi i dachowce. Jak rośnie dynia...

Eee taam.... :oops:
Ale widzimy się w niedzielę, tak?
Najważniejsze, że słyszałaś. Rośnie wyraźnie.
Jak ktoś nie słyszał, to do laryngologa. Mama naszej felin jest laryngologiem, pomoże :ok:
Obrazek

czitka

Post » Pt cze 15, 2018 12:52 Re: Cosia Czitka Balbi i dachowce. Jak rośnie dynia...

Trzymam kciuki Czitko za wyprostowanie co trzeba :)
aktualny wątek viewtopic.php?f=46&t=221075
Urodziłam się zmęczona i żyję, żeby odpocząć.

zuza

Od: Sob lut 02, 2002 22:11

Post » Pt cze 15, 2018 14:06 Re: Cosia Czitka Balbi i dachowce. Jak rośnie dynia...

Obrazek

Syn przesyła pozdrowienia. Dzisiaj pierwszy raz zachował się jak dżentelmen - poczekał aż Ibi naje się surowizny po uszy i dopiero sam przystąpił do konsumpcji. Syn Młodszy surowizną gardzi, woli sereczek. Albo żółteczko. Albo COŚ innego.
Obrazek Obrazek Obrazek

Gutek

Od: Sob wrz 09, 2006 0:34

Post » Pt cze 15, 2018 15:27 Re: Cosia Czitka Balbi i dachowce. Dla kropkaXL, proszę Wa..

czitka pisze:Cisza. Tylko z pokoju obok dobiegło mnie jakieś chrapanie jak starego dziada. Poszłam, zobaczyłam, sfotografowałam....
Obrazek

Co ci przypomina, co ci przypomina, widoooooook znajoomy teeeen....
Obrazek[
Obrazek Obrazek Obrazek

Gutek

Od: Sob wrz 09, 2006 0:34

Post » Pt cze 15, 2018 15:47 Re: Cosia Czitka Balbi i dachowce. Jak rośnie dynia...

Ależ oni podobni i piękni :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt cze 15, 2018 19:07 Re: Cosia Czitka Balbi i dachowce. Jak rośnie dynia...

czitka pisze:Eee taam.... :oops:
Jak ktoś nie słyszał, to do laryngologa. Mama naszej felin jest laryngologiem, pomoże :ok:

Tak - widzimy się :-). Będziemy w kontakcie!
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Do zobaczenia Matrisiu. ♥ ♥ ♥ Kocham Cię.

Bastet

Od: Pon paź 12, 2015 19:20

Post » Pt cze 15, 2018 22:20 Re: Cosia Czitka Balbi i dachowce. Jak rośnie dynia...

Gutek, ja nie mam wątpliwości po tych zdjęciach kto jest tatusiem Syna, to Pasiek :1luvu: Syn ma geny po upiornej, dzikiej, ale ślicznej Mamie pomieszane z genami misia Pasia, łagodnego miziaka. Szkoda, że Mama tylko jedno takie cudo miała, poszukam w komórce jutro, może jednak Syn nie jest jedynakiem, może jest jeszcze Córka? :wink:
Uwaga, kubek z Paśkiem z Hollycośtam wrócił do ponownej licytacji, lukas 2014 podarował nam Paśka i jest na bazarku do niedzieli do 22-giej.
Nikt nie chce Paśka, nawet na kubku :( :ryk:
Śpijcie dobrze!
Obrazek

czitka

Post » Pt cze 15, 2018 22:22 Re: Cosia Czitka Balbi i dachowce. Jak rośnie dynia...

Ja bym chciała, ale ja ani z Wrocławia, ani z domem, za to z dziećmi, TŻ i kotem o odmiennym zdaniu co do dokocenia ;)

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Sob cze 16, 2018 9:15 Re: Cosia Czitka Balbi i dachowce. Jak rośnie dynia...

KociaMama44 pisze:
czitka pisze:Eee taam.... :oops:

Tak - widzimy się :-). Będziemy w kontakcie!

Aaaa KociaMama zobaczysz Pasiek's Residence na żywo! Wymiziaj ode mnie Pasiunia. Miłego spotkania dziewczyny, zróbcie zdjęcia ze spotkania please.
KOCI IDEAŁ zagnieździł się w moim domku.
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=184194

enig

Od: Pon lut 12, 2018 19:58

[poprzednia][następna]