Cosia Czitka Balbi i dachowce.TEN DZIEŃ. Cud narodzin!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 06, 2018 21:53 Re: Cosia Czitka Balbi i nie moje dachowce. TO MIŁOŚĆ!

Można, można, ja też poproszę!
A my byliśmy z Paśkiem dzisiaj na polowaniu na jeżyki, przyszły wcześniej :P
Obrazek
Pierwszy pojawił się Średni. Nie boi się, można głaskać. Trawką go trącałam, patykiem, dotykałam, a on nic, jemy bo pyszne!
Obrazek
Z boku jest taki śliczny, ma białe futerko :P I uszko :P Z drugiej strony ma drugie uszko :P
Obrazek
Ale słyszymy straszne mlaskanie i chrupanie z okolic Hiltona, idziemy z Pasiem a tam 8O
Obrazek
Drugi Średni :strach: Są dwa! Co on wyprawiał z tą miską :roll: Ale nagle usłyszał mlaskanie z drugiej strony Hiltona, czyli Średniego I. Szybciutko pobiegł, a jak szybciutko! Przywitanie i potem jemy razem :ok:
Obrazek
A na końcu przyszedł Duży 8O
Duży jest tak duży, że mi się nie zmieścił w obiektywie, to jest jeżowy Pasiek :mrgreen:
Obrazek
Dzisiaj idziemy wcześniej spać. Dziewczyny w domu, dachowce w Hiltonie, a do ogrodu to nawet boję się wyjść, tam pewnie stado jeży przyszło z okolicy. Cudne są! :1luvu:
Lukas, drapak ewenementalny :ok: :ok: :ok:
Obrazek

czitka

Od: Sob lut 12, 2005 10:03

Post » Śro cze 06, 2018 21:58 Re: Cosia Czitka Balbi i nie moje dachowce. TO MIŁOŚĆ!

To Julcio. A drapak kosztował w przeliczeniu ...480 złotych. Kupiliśmy go w Magdeburgu.
Lucas 2014

lucas 2014

Od: Czw wrz 07, 2017 11:35

Post » Śro cze 06, 2018 22:01 Re: Cosia Czitka Balbi i nie moje dachowce. TO MIŁOŚĆ!

Ja kocham :love: :love: :love: od zawsze jeżynki.

lucas 2014

Od: Czw wrz 07, 2017 11:35

Post » Czw cze 07, 2018 5:28 Re: Cosia Czitka Balbi i nie moje dachowce. TO MIŁOŚĆ!

lucas 2014 pisze:To Julcio. A drapak kosztował w przeliczeniu ...480 złotych. Kupiliśmy go w Magdeburgu.
Lucas 2014

a jaka firma tego drapaka. Może można go gdzieś znaleźć w internetach.

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Czw cze 07, 2018 8:40 Re: Cosia Czitka Balbi i nie moje dachowce. TO MIŁOŚĆ!

czitka pisze:(...)
Czekam na ważne przesyłki, które ma dostarczyć kurier GLS. Super, mijamy się już dwa dni już dwa dni, wychodzę do pracy, zostawiam kartkę wielką i wyraźną na furtce, gdzie kurier ma zostawić paczkę. Dom obok! I dostaję informację, że nie zastano adresata :evil: :evil: :evil: Jak się okazało kurierzy teraz nie czytaty nie pisaty, zatrudniają Ukraińców :roll: Jutro drugie podejście. Jedna z tych przesyłek to umowa z Hollycośtam 8)
Będę potem, potem, trzeba podlewać dynie!

Wiem z przecieków, że przesyłka z Hollycośtam jest już w Mirkowie. :)

Wojtek

Od: Śro wrz 03, 2003 3:43

Post » Czw cze 07, 2018 8:54 Re: Cosia Czitka Balbi i nie moje dachowce. TO MIŁOŚĆ!

Wojtek pisze:
czitka pisze:(...)
Czekam na ważne przesyłki, które ma dostarczyć kurier GLS. Super, mijamy się już dwa dni już dwa dni, wychodzę do pracy, zostawiam kartkę wielką i wyraźną na furtce, gdzie kurier ma zostawić paczkę. Dom obok! I dostaję informację, że nie zastano adresata :evil: :evil: :evil: Jak się okazało kurierzy teraz nie czytaty nie pisaty, zatrudniają Ukraińców :roll: Jutro drugie podejście. Jedna z tych przesyłek to umowa z Hollycośtam 8)
Będę potem, potem, trzeba podlewać dynie!

Wiem z przecieków, że przesyłka z Hollycośtam jest już w Mirkowie. :)

O! :ok:
To jest bardzo ważna przesyłka, od niej zależą Bahamy!
Mirków obok, jest szansa, że dzisiaj dojdzie.
A sitka dzie.... :evil: ?
Obrazek

czitka

Post » Czw cze 07, 2018 10:06 Re: Cosia Czitka Balbi i nie moje dachowce. TO MIŁOŚĆ!

Z Hollycośtam donoszą, że paczka dotarła do Wrocławia, a tymczasem czitka zamilkła. Wgryza się w szczegóły kontraktu?

Wojtek

Od: Śro wrz 03, 2003 3:43

Post » Czw cze 07, 2018 10:19 Re: Cosia Czitka Balbi i nie moje dachowce. TO MIŁOŚĆ!

Oh my God, oh my God 8O !
Przyszła przesyłka z kontraktem. Muszę dokładnie przestudiować, czy coś nie kombinują :twisted:
I pudło z gadżetami 8O Ale cuda 8O !
Nie wiem w jaki sposób dotarli do naszego forum, piszą coś o rozmnażaniu i biednych kotach, a, już wiem, u nich też te sex afery i Me too :twisted: I żeby te gadżety to spróbować wrzucić na nasz bazarek, szczegóły potem 8)
Ale chyba inwestują w moją produkcję, a potem te Bahamy :dance2:
Pokazać?
Obrazek

czitka

Post » Czw cze 07, 2018 10:45 Re: Cosia Czitka Balbi i dachowce.Hollycośtam inwestuje!

Ola wysłałam PW
KOCI IDEAŁ zagnieździł się w moim domku.
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=184194

enig

Od: Pon lut 12, 2018 19:58

Post » Czw cze 07, 2018 10:55 Re: Cosia Czitka Balbi i dachowce.Hollycośtam inwestuje!

Jakie te gadżety amerykańskie są?... Do czego służą?... 8)
KOCI IDEAŁ zagnieździł się w moim domku.
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=184194

enig

Od: Pon lut 12, 2018 19:58

Post » Czw cze 07, 2018 11:13 Re: Cosia Czitka Balbi i dachowce.Hollycośtam inwestuje!

enig pisze:Jakie te gadżety amerykańskie są?... Do czego służą?... 8)

Najprawdziwsze amerykańskie :P Służą do podziwiania :ryk: I do zajęcia rąk i umysłu :ryk:
Obrazek

czitka

Post » Czw cze 07, 2018 12:14 Re: Cosia Czitka Balbi i dachowce.Hollycośtam inwestuje!

Ciekawam. Pokaż :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Czw cze 07, 2018 13:40 Re: Cosia Czitka Balbi i dachowce.Hollycośtam inwestuje!

Zaraz pokażę :P
Ale przyszły też słynne sitka, mogę się kąpać :ryk: Są rewelacyjne :ok: Enig,wielkie dzięki za pomoc w znalezieniu :201494 !
Obrazek

czitka

Post » Czw cze 07, 2018 14:21 Re: Cosia Czitka Balbi i dachowce.Hollycośtam inwestuje!

Jeden z sześciu gadżetów reklamowych produkcji "My Domestic Tigers", która ma być realizowana w Hollycośtam. Seria unikatowa i limitowana, tylko dla koneserów 8)
Obrazek
i z drugiej strony kubka
Obrazek
Oczywiście Alicja Bachleda-Curuś jako Cosia na taczkach, zgodnie z castingiem 8)
Trudno mi zrobić zdjęcie, bardzo światło się odbija i daje refleksy i smugi :roll:
O, tutaj dokładnie widać:
http://www.hera.evbox.pl/for/hollywood/ ... _cosia.mp4
Pozostała dwójka aktorów pierwszoplanowych też jest, pokażę później, bo czytam kontrakt. Jestem zajęta :regulamin:
Ostatnio edytowano Czw cze 07, 2018 14:35 przez czitka, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

czitka

[poprzednia][następna]