Teraz coraz mniej mi odpowiadają firmy kurierskie, z których usług korzysta zooplus tzn GLS i DPD

Złozyłam zamówienie w niedzielę - wg informacji na ich stronie - paczka powinna do mnie trafić we wtorek i tak było do tej pory.
Ostatnio jednak są znaczne opóźnienia, paczka skompletowana i .... leży parę dni w firmie transportowej

Interweniowałam, ale tylko otrzymuję uprzejme emaile, że wszystko jest ok ... ?? Mają czas do .... 5 dni !! Od kiedy ta niekorzystna zmiana ?!
Do tego od jakiegoś czasu paczki są ... lekko uszkodzone i czasami żwirek lub opakowanie karm jest naderwane ... rzucają nimi

Link do sledzenia paczki nie wskazuje na to, abym dzisiaj miała ją dostać, do tego żadnej inf sms czy emailem ...

Czas oczekiwania wydłużył się do 5 dni ...
Marcel2 - schodzi na psy ... zrobiłam tam wczoraj raniutko badanie krwi Tymona, aby mieć pewność, że może zostać lekko uśpiony do strzyżenia.
Mieli do mnie zadzwonić i przedstawić wyniki, nikt nie zadzwonil, zrobiłam więc to sama, ale .... weci byli zajęci i obiecano mi, że na pewno ktoś do mnie zadzwoni ...
Nikt nie zadzwonił

Dzisiaj "powtórka z rozrywki" - dzwoniłam, nikt nie miał czasu, a recepcjonistka nie może (podobno) nawet odczytać mi wyników

Czekam ... a o 13-ej mam być z Tymonem na strzyżeniu ....
Jedziemy jutro z mężem do Wieliszewa po wyniki TK ...
Aż mnie ściska w dołku tak się boję ...

Kciuki bardzo potrzebne

A w Kotinowie na szczęście wszystko ok

Tysia

Tosia

Tolcia

Dziunia

Cynamon

Tilka

Tymon

Fitus

Na balkonie