Bytomskie Łobuzy :) cz. 13 - foty str. 5, 15, 32, 49, 53

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 06, 2018 6:56 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 13 - foty str. 5, 15, 32, 49, 53

GRATULUJE :201494 :201494 :201494 :1luvu:
Jesteś wielka, odpoczywaj i zwiedzaj Warszawę. Żałuje że mnie nie ma bo bardzo chętnie bym Cię uściskala.

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Nie maja 06, 2018 7:32 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 13 - foty str. 5, 15, 32, 49, 53

To macie udane zakończenie majówki i jesteś bogatsza o kolejne doswiadczenie. Masz dobrego męża, mam nadzieję, że GO doceniasz odpowiednio i plasujesz na odpowiednim miejscu (poza kotkami) oczywiście.....Gadam jak stara matka.

aga66

Od: Nie mar 05, 2017 18:46

Post » Nie maja 06, 2018 8:16 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 13 - foty str. 5, 15, 32, 49, 53

Gratulacje :)
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Nie maja 06, 2018 8:20 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 13 - foty str. 5, 15, 32, 49, 53

Mam nadzieję, że on mnie docenia :twisted:

Popękane szklo hartowane mam na ekranie od roku, a dzis rano jak się obudzilam i wzielam telefon do reki to poerwszy raz zobaczylam na nim Tosie Aaaaa:
Obrazek
M. sie śmieje i cos burczy o pepowinie... Albo odcinaniu pepkowego. Pepowina to sie juz mocno naciagnela - czas wracac do moich maaluszkow niedlugo!

Dzieki Dziewczyny :)

Moj znak rozpoznawczy :p
Obrazek

Aa prawdopodomnie spalilam 4000 kcal Ooo
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Nie maja 06, 2018 9:13 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 13 - foty str. 5, 15, 32, 49, 53

Gratulacje Klaudia :D :piwa:
Bardzo jestem ciekawa Twoich zdjęć :1luvu:

waanka

Od: Czw paź 30, 2014 20:36

Post » Nie maja 06, 2018 9:32 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 13 - foty str. 5, 15, 32, 49, 53

Gratulacje, fajnie że udało się skończyć :ok: miłego zwiedzania :1luvu:

Ziemosław

Od: Śro paź 18, 2017 18:55

Post » Nie maja 06, 2018 15:24 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 13 - foty str. 5, 15, 32, 49, 53

Dziekuje :) dzis ze zdj slabo. Wczoraj byl urodzaj a ja nie moglam fotografowac :(

Sfotografowalam fanatykow od Konstytucji i Kijo...wskiego Oooo zawsze chcialam cos takiego zobaczyc a nie tylko oglądać w TV!! :D potem podjechalo zolte lamborginii i wyszla gwiazda - ale nie wiem kto :/ myslalam, że to Wojewodzki.

Pomnik Smolenski jest piękny. Bardzo elegancki. Nazwiska wypisane na czarno, nienachalny. Kto chce to przeczyta. I ta ziemia pod pomnikiem. Bardzo metaforyczna. Naprawdę robi wrazenie.

Siedzimy pod fontanna i pijemy kawe. I bedziemy powoli kierować sie w strone dworca.

Co do zdjęć - pokaże co bede mogla :)

Brar nadaje co robia koty ze szczegółami - gdzie bylo zwymiotowane i po ile trawek w wymiocinach :ryk:

klaudiafj

Post » Nie maja 06, 2018 15:26 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 13 - foty str. 5, 15, 32, 49, 53

Szczęśliwego powrotu i czekam na zdjęcia.

Gosiagosia

Post » Nie maja 06, 2018 15:34 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 13 - foty str. 5, 15, 32, 49, 53

Dziekuje :)
Dzis dopiero jestem zmeczona. Nie mialam sil zeby chodzic i nadrobić fotki. Stopy mnie rwą wręcz.
Fajny byl ten wypad :)

klaudiafj

Post » Nie maja 06, 2018 15:38 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 13 - foty str. 5, 15, 32, 49, 53

klaudiafj pisze:Dziekuje :)
Dzis dopiero jestem zmeczona. Nie mialam sil zeby chodzic i nadrobić fotki. Stopy mnie rwą wręcz.
Fajny byl ten wypad :)

Ofiary muszą być tzn bolące stopy. Jednak najważniejsze jest to ze jesteś zadowolona. :1luvu:

Gosiagosia

Post » Nie maja 06, 2018 21:54 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 13 - foty str. 5, 15, 32, 49, 53

Wrocilam do domu. Koty szczesliwe a ucieszone tym bardziej, że dostaly extra prezent w postaci tego balonu serduszkowego. Od wczoraj go dla nich niose :) Nie zeby w Bytomiu nie bylo balonow, ale kupilam go do zdjec. Doczepilam doczepilam do balonu sznurek i koty szaleja za balonem ostro. Kubislaw i Tosia. Skacza po drapaku i oboje sie bawią :mrgreen:
A Mani w wannie - czeka oczywiście na.wode :) i pije jakby nigdy nie pila a wody zostawilam im duzo od wczoraj. No ale co mama naleje to najlepsze :)

klaudiafj

Post » Pon maja 07, 2018 8:17 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 13 - foty str. 5, 15, 32, 49, 53

klaudiafj pisze:Dziekuje :) dzis ze zdj slabo. Wczoraj byl urodzaj a ja nie moglam fotografowac :(

Sfotografowalam fanatykow od Konstytucji i Kijo...wskiego Oooo zawsze chcialam cos takiego zobaczyc a nie tylko oglądać w TV!! :D potem podjechalo zolte lamborginii i wyszla gwiazda - ale nie wiem kto :/ myslalam, że to Wojewodzki.

Pomnik Smolenski jest piękny. Bardzo elegancki. Nazwiska wypisane na czarno, nienachalny. Kto chce to przeczyta. I ta ziemia pod pomnikiem. Bardzo metaforyczna. Naprawdę robi wrazenie.

Siedzimy pod fontanna i pijemy kawe. I bedziemy powoli kierować sie w strone dworca.

Brar nadaje co robia koty ze szczegółami - gdzie bylo zwymiotowane i po ile trawek w wymiocinach :ryk:

dzięki tym fanatykom od Konstytucji (wielką literą się pisze) będzie ona obowiązywać, a Ty możesz sobie wozić tyłek na wycieczki, mieć kotki, masz gdzie mieszkać i nikt Ci tego nie odbierze. Jak rozumiem te proste prawdy nie są dla Ciebie do ogarnięcia, więc przyjmij, że jeśli czegoś nie rozumiesz to nie znaczy, że nie jest to ważne. A ten architektoniczny koszmarek powstał z naruszeniem prawa właśnie dlatego, że paru troglodytów po lobotomii Konstytucję naruszyło. Jak Tobie ktoś publiczny sracz wystawi pod domem, to będziesz mogła z tym walczyć dzięki Konstytucji (wielką literą).
Od oceny tego, co napisałaś powstrzymam się nie z szacunku do Ciebie tylko dlatego, żeby moderacja nie musiała mnie banować, bo ocena byłaby niecenzuralna.
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Pon maja 07, 2018 10:03 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 13 - foty str. 5, 15, 32, 49, 53

Femka pisze:
klaudiafj pisze:Dziekuje :) dzis ze zdj slabo. Wczoraj byl urodzaj a ja nie moglam fotografowac :(

dzięki tym fanatykom od Konstytucji (wielką literą się pisze) będzie ona obowiązywać, a Ty możesz sobie wozić tyłek na wycieczki, mieć kotki, masz gdzie mieszkać i nikt Ci tego nie odbierze. Jak rozumiem te proste prawdy nie są dla Ciebie do ogarnięcia, więc przyjmij, że jeśli czegoś nie rozumiesz to nie znaczy, że nie jest to ważne. A ten architektoniczny koszmarek powstał z naruszeniem prawa właśnie dlatego, że paru troglodytów po lobotomii Konstytucję naruszyło. Jak Tobie ktoś publiczny sracz wystawi pod domem, to będziesz mogła z tym walczyć dzięki Konstytucji (wielką literą).
Od oceny tego, co napisałaś powstrzymam się nie z szacunku do Ciebie tylko dlatego, żeby moderacja nie musiała mnie banować, bo ocena byłaby niecenzuralna.

Miłego dnia Wszystkim :)

klaudiafj

Post » Pon maja 07, 2018 13:27 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 13 - foty str. 5, 15, 32, 49, 53

klaudiafj pisze:Wrocilam do domu. Koty szczesliwe a ucieszone tym bardziej, że dostaly extra prezent w postaci tego balonu serduszkowego. Od wczoraj go dla nich niose :) Nie zeby w Bytomiu nie bylo balonow, ale kupilam go do zdjec. Doczepilam doczepilam do balonu sznurek i koty szaleja za balonem ostro. Kubislaw i Tosia. Skacza po drapaku i oboje sie bawią :mrgreen:
A Mani w wannie - czeka oczywiście na.wode :) i pije jakby nigdy nie pila a wody zostawilam im duzo od wczoraj. No ale co mama naleje to najlepsze :)

Zobaczę jak moje zareagują nie było mnie trzy tygodnie. Już jutro wieczorkiem będę w domu.
Cieszę się że maraton był udany. :1luvu:

Gosiagosia

Post » Pon maja 07, 2018 13:31 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 13 - foty str. 5, 15, 32, 49, 53

[quote="klaudiafj"]Obrazek
Nie wiem jak sie nazywam :ryk: wlasnie skończyłam. 14 godzin biegania po Warszawie non stop. Bylo tak blisko, żebym juz nie skonczyla i odpadla. Ale sie udalo :D do ostatniej minuty robilam zdj. Prawie nic nie jadlam. Rany boskie jaka nerwowka. Jestem ściorana równo! Ale ciesze sie bardzo!

jak nie wiedziałas jak się nazywasz to mogłaś sobie na swoim Dyplomie przeczytać :)
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

[poprzednia][następna]