Jesteś wielka, odpoczywaj i zwiedzaj Warszawę. Żałuje że mnie nie ma bo bardzo chętnie bym Cię uściskala.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klaudiafj pisze:Dziekuje![]()
Dzis dopiero jestem zmeczona. Nie mialam sil zeby chodzic i nadrobić fotki. Stopy mnie rwą wręcz.
Fajny byl ten wypad
klaudiafj pisze:Dziekujedzis ze zdj slabo. Wczoraj byl urodzaj a ja nie moglam fotografowac
Sfotografowalam fanatykow od Konstytucji i Kijo...wskiego Oooo zawsze chcialam cos takiego zobaczyc a nie tylko oglądać w TV!!potem podjechalo zolte lamborginii i wyszla gwiazda - ale nie wiem kto :/ myslalam, że to Wojewodzki.
Pomnik Smolenski jest piękny. Bardzo elegancki. Nazwiska wypisane na czarno, nienachalny. Kto chce to przeczyta. I ta ziemia pod pomnikiem. Bardzo metaforyczna. Naprawdę robi wrazenie.
Siedzimy pod fontanna i pijemy kawe. I bedziemy powoli kierować sie w strone dworca.
Co do zdjęć - pokaże co bede mogla![]()
Brar nadaje co robia koty ze szczegółami - gdzie bylo zwymiotowane i po ile trawek w wymiocinach
Femka pisze:klaudiafj pisze:Dziekujedzis ze zdj slabo. Wczoraj byl urodzaj a ja nie moglam fotografowac
Sfotografowalam fanatykow od Konstytucji i Kijo...wskiego Oooo zawsze chcialam cos takiego zobaczyc a nie tylko oglądać w TV!!potem podjechalo zolte lamborginii i wyszla gwiazda - ale nie wiem kto :/ myslalam, że to Wojewodzki.
Pomnik Smolenski jest piękny. Bardzo elegancki. Nazwiska wypisane na czarno, nienachalny. Kto chce to przeczyta. I ta ziemia pod pomnikiem. Bardzo metaforyczna. Naprawdę robi wrazenie.
Siedzimy pod fontanna i pijemy kawe. I bedziemy powoli kierować sie w strone dworca.
Co do zdjęć - pokaże co bede mogla![]()
Brar nadaje co robia koty ze szczegółami - gdzie bylo zwymiotowane i po ile trawek w wymiocinach
dzięki tym fanatykom od Konstytucji (wielką literą się pisze) będzie ona obowiązywać, a Ty możesz sobie wozić tyłek na wycieczki, mieć kotki, masz gdzie mieszkać i nikt Ci tego nie odbierze. Jak rozumiem te proste prawdy nie są dla Ciebie do ogarnięcia, więc przyjmij, że jeśli czegoś nie rozumiesz to nie znaczy, że nie jest to ważne. A ten architektoniczny koszmarek powstał z naruszeniem prawa właśnie dlatego, że paru troglodytów po lobotomii Konstytucję naruszyło. Jak Tobie ktoś publiczny sracz wystawi pod domem, to będziesz mogła z tym walczyć dzięki Konstytucji (wielką literą).
Od oceny tego, co napisałaś powstrzymam się nie z szacunku do Ciebie tylko dlatego, żeby moderacja nie musiała mnie banować, bo ocena byłaby niecenzuralna.
klaudiafj pisze:Wrocilam do domu. Koty szczesliwe a ucieszone tym bardziej, że dostaly extra prezent w postaci tego balonu serduszkowego. Od wczoraj go dla nich nioseNie zeby w Bytomiu nie bylo balonow, ale kupilam go do zdjec. Doczepilam doczepilam do balonu sznurek i koty szaleja za balonem ostro. Kubislaw i Tosia. Skacza po drapaku i oboje sie bawią
A Mani w wannie - czeka oczywiście na.wodei pije jakby nigdy nie pila a wody zostawilam im duzo od wczoraj. No ale co mama naleje to najlepsze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 37 gości