Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ziemosław pisze:Kurde, ruch na wątku taki jak wczoraj w Lidlu...
mir.ka pisze:Ziemosław pisze:Kurde, ruch na wątku taki jak wczoraj w Lidlu...
a jaki był? u mnie nie ma lidla, a w osiedlowym, otwartym nawet klintów było sporo, bo pogoda ładna to kupowali lody
MonikaMroz pisze:mir.ka pisze:Ziemosław pisze:Kurde, ruch na wątku taki jak wczoraj w Lidlu...
a jaki był? u mnie nie ma lidla, a w osiedlowym, otwartym nawet klintów było sporo, bo pogoda ładna to kupowali lody
A w Lidlu ruchu nie było bo był zamknięty
Ziemosław pisze:MonikaMroz pisze:mir.ka pisze:Ziemosław pisze:Kurde, ruch na wątku taki jak wczoraj w Lidlu...
Brawa dla tej pani
Ziemosław pisze:MonikaMroz pisze:mir.ka pisze:Ziemosław pisze:Kurde, ruch na wątku taki jak wczoraj w Lidlu...
Brawa dla tej pani
MonikaMroz pisze:Ziemosław pisze:MonikaMroz pisze:mir.ka pisze:Ziemosław pisze:Kurde, ruch na wątku taki jak wczoraj w Lidlu...
Brawa dla tej pani
U nas Żabka wczoraj otwarta.
Właściciele siedzą.
Ziemosław pisze:U nas tylko lokalnie minisklepik, jednak jego właściciel jak i klientela są raczej specyficzni, że tak powiem "denaturaciki".
Użytkownicy przeglądający ten dział: Marmotka i 150 gości