Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Oj to miałaś pecha.
Sarah DeMonique pisze:U Ciebie też widzę kociaste się fochają, jak wychodzisz na dłużej?
U mnie jest leżenie tyłem i uciekanie od głaskania. Ale siedzieć potrafi przede mną i patrzeć z wyrzutem...
MB&Ofelia pisze:Ewa L. pisze:Oj to miałaś pecha.
Eee, nie było najgorzej. W pociągu ciepło, tylko słownika mi brakowało (korzystałam z okazji i robiłam pracę domową z hiszpańskiego). Tylko na przystanku ciut zmarzłam.Sarah DeMonique pisze:U Ciebie też widzę kociaste się fochają, jak wychodzisz na dłużej?
U mnie jest leżenie tyłem i uciekanie od głaskania. Ale siedzieć potrafi przede mną i patrzeć z wyrzutem...
Foch jest jak wyjeżdżam. I to nie od razu. Najpierw jest wylewne przywitanie, takie że nie mogę butów zdjąć bo jedna siedzi na kolanach, druga się ociera całym kotem, i mru mru, tryk tryk. Foch następuje później i to w wykonaniu Jej Kicistości Ofelii. Zwykle w postaci spędzenia nocy poza moją poduszką. O, przepraszam! Poza kocią poduszą na której mam łaskawe pozwolenie położyć głowę
MalgWroclaw pisze:Sarah DeMonique pisze:Cudne macie te fotusie![]()
![]()
![]()
jak Ciocia jolabuk5 zrobi, to zawsze jest cudnie
Dyktatura pisze:MalgWroclaw pisze:Sarah DeMonique pisze:Cudne macie te fotusie![]()
![]()
![]()
Popieram
jolabuk5 pisze:Dyktatura pisze:MalgWroclaw pisze:Sarah DeMonique pisze:Cudne macie te fotusie![]()
![]()
![]()
Popieram
![]()
![]()
![]()
Ale poza zawstydzeniem autorki to przyznam, że bardzo się cieszę, że się Wam podoba![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości