Moderator: Estraven
PixieDixie pisze:Ja też nIe lubię prasowac
Taka porą roku że nic się nie chce
Pozdrawiamy
PixieDixie pisze:A no niestety.
Za to - wieczory maja swoj urokCieply koc, herbata
KSiazka
To lubie, tylko czlowiek nie zasypial tylko na stojącoBo to zwykle jest przeszkoda - ze wraca sie skonanym i marzy sie o łozku.
PixieDixie pisze:Ja tak wczoraj mialam, nie dosc ze wrocilismy pozno bo M. mial dentyste o 19 to jeszcze robilam pranie x2 i sprzatanie chaty. Padlam jak kawka.
Klaudia - przestaw sie na tryb wstawania kolo 6-7 to wierz mi to bedziesz w nocy spac jak dzieckoO 2 to bedziesz się obracać na 2 boczek
Gosiagosia pisze:PixieDixie pisze:Ja tak wczoraj mialam, nie dosc ze wrocilismy pozno bo M. mial dentyste o 19 to jeszcze robilam pranie x2 i sprzatanie chaty. Padlam jak kawka.
Klaudia - przestaw sie na tryb wstawania kolo 6-7 to wierz mi to bedziesz w nocy spac jak dzieckoO 2 to bedziesz się obracać na 2 boczek
Janina ma rację ja wstaję o 5:20 i czasami po południu drzemke sobie przytne a potem nocka zarwana. Wróciłam ze spaceru Emi wyszalala się w śniegu jak dzieckolubi się wytarzać a ja mam wycieranie psa z głowy
Moli25 pisze:Gosiagosia pisze:PixieDixie pisze:Ja tak wczoraj mialam, nie dosc ze wrocilismy pozno bo M. mial dentyste o 19 to jeszcze robilam pranie x2 i sprzatanie chaty. Padlam jak kawka.
Janina ma rację ja wstaję o 5:20 i czasami po południu drzemke sobie przytne a potem nocka zarwana. Wróciłam ze spaceru Emi wyszalala się w śniegu jak dzieckolubi się wytarzać a ja mam wycieranie psa z głowy
W jakim śniegu!?!?!? Ptaki już z zagranicy wróciły a Wy o śniegu piszecie
Gosiagosia pisze:Ja zamiast za sprzątanie się wziąć to siedze na Miauto już chybq uzależnienie.
Ide chociaż poodkurzac. A później spacerek z Emi.

ser_Kociątko pisze:Gosiagosia pisze:Ja zamiast za sprzątanie się wziąć to siedze na Miauto już chybq uzależnienie.
Ide chociaż poodkurzac. A później spacerek z Emi.
Ja wiem, że to uzależnienie![]()
. Już leżę w łóżeczku i jeszcze czytam.
PixieDixie pisze:Marta tu na Śląsku też jest biało. I sypie.
Moli25 pisze:PixieDixie pisze:Marta tu na Śląsku też jest biało. I sypie.
ani pół płatka nie spadlo u mnie

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości