ser_Kociątko pisze:to prawda. Najgorsze jest ogrzanie domku i brak kanalizy u nas. Ale reszta w sumie nie jest zła.
Kanaliza to kanalizacja?
Moderator: Estraven
ser_Kociątko pisze:to prawda. Najgorsze jest ogrzanie domku i brak kanalizy u nas. Ale reszta w sumie nie jest zła.

Moli25 pisze:ser_Kociątko pisze:to prawda. Najgorsze jest ogrzanie domku i brak kanalizy u nas. Ale reszta w sumie nie jest zła.
Kanaliza to kanalizacja?
mir.ka pisze:ser_Kociątko pisze:to prawda. Najgorsze jest ogrzanie domku i brak kanalizy u nas. Ale reszta w sumie nie jest zła.
to macie szambo?
Moli25 pisze:Wszystko to dla mnie czarna magia...
Sorry za głupie pytania ale poprostu to z niewiedzy
ser_Kociątko pisze:Moli25 pisze:ser_Kociątko pisze:to prawda. Najgorsze jest ogrzanie domku i brak kanalizy u nas. Ale reszta w sumie nie jest zła.
Kanaliza to kanalizacja?
Tak.mir.ka pisze:ser_Kociątko pisze:to prawda. Najgorsze jest ogrzanie domku i brak kanalizy u nas. Ale reszta w sumie nie jest zła.
to macie szambo?
Niestety. Najbliższa kanalizacja od nas jest 27km..

Moli25 pisze:Wszystko to dla mnie czarna magia...

Ziemosław pisze:ser_Kociątko pisze:to prawda. Najgorsze jest ogrzanie domku i brak kanalizy u nas. Ale reszta w sumie nie jest zła.
My musimy sobie zrobić przyłącze z działki oddalonej o 46 metrów. Koszt bagatela 16 tysięcy...Moli25 pisze:Wszystko to dla mnie czarna magia...
Nie ma głupich pytań
ser_Kociątko pisze:Zdecydowanie wolałabym kanalizację... szambo to koszt 160 zł miesięcznie, więc nie wiem co to woleć...

mir.ka pisze:ser_Kociątko pisze:Zdecydowanie wolałabym kanalizację... szambo to koszt 160 zł miesięcznie, więc nie wiem co to woleć...
strasznie dużo![]()
to chyba macie mały zbiornik ,ze co miesiac wywozicie, znam takich co robia to raz w roku i wolą szambo niz kanalizacje
mir.ka pisze:ser_Kociątko pisze:Zdecydowanie wolałabym kanalizację... szambo to koszt 160 zł miesięcznie, więc nie wiem co to woleć...
strasznie dużo![]()
to chyba macie mały zbiornik ,ze co miesiac wywozicie, znam takich co robia to raz w roku i wolą szambo niz kanalizacje
Moli25 pisze:mir.ka pisze:ser_Kociątko pisze:Zdecydowanie wolałabym kanalizację... szambo to koszt 160 zł miesięcznie, więc nie wiem co to woleć...
strasznie dużo![]()
No dobra, to jakie są średnie miesięczne koszty utrzymania domu?

ser_Kociątko pisze:mir.ka pisze:ser_Kociątko pisze:Zdecydowanie wolałabym kanalizację... szambo to koszt 160 zł miesięcznie, więc nie wiem co to woleć...
strasznie dużo![]()
A może mają szambo ekologiczne, a nie zwykłe?
U nas jest szambo 8m3

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości