Perełeczkę też Moderator: Estraven
Perełeczkę też ser_Kociątko pisze:Ale jesteście![]()
![]()

Ziemosław pisze:Ja tam go kocham nawet wtedy jak narobi poza kuwetęPerełeczkę też
Gosiagosia pisze:Ziemosław pisze:Ja tam go kocham nawet wtedy jak narobi poza kuwetęPerełeczkę też
Emi też posikuje w domui muszę ja kochać.

mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:Ziemosław pisze:Ja tam go kocham nawet wtedy jak narobi poza kuwetęPerełeczkę też
nie ma wyjscia

Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:Ziemosław pisze:Ja tam go kocham nawet wtedy jak narobi poza kuwetęPerełeczkę też
nie ma wyjscia
Nie ma a siuski są i trzeba wiecznie myć podłogę.![]()

ser_Kociątko pisze:Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:Ziemosław pisze:Ja tam go kocham nawet wtedy jak narobi poza kuwetęPerełeczkę też
nie ma wyjscia
Majce też się to zdarza, niestety![]()

Gosiagosia pisze:Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:Ziemosław pisze:Ja tam go kocham nawet wtedy jak narobi poza kuwetęPerełeczkę też
nie ma wyjscia

, też trzeba biedakowi wybaczyć bo on ma chory układ trawienny 
Gosiagosia pisze:ser_Kociątko pisze:Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:Emi też posikuje w domui muszę ja kochać.
nie ma wyjscia
Ja myślałam że tylko małe psy mają ten problem. Dziwne jest to że nie nabrudzi jak jesteśmy w pracy czy w nocy. Tyle godzin wytrzymuje a po spacerze gdzie się tyle razy wysikała popuści![]()
No cóż wzięłam psa na dobre i na złe i trzeba dbać nawet o zaszczańca..

Gosiagosia pisze:Wyspałam się za cały tydzień![]()
Już pranie wstawione a reszta się zacznie. Miałam zamiar odpocząć ale...jak zawsze w sobotę trzeba raczki zakasać i porządki czas zacząć![]()
Ostatnia sobota karnawału więc na zabawę trzeba iść. ..

mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:Wyspałam się za cały tydzień![]()
Już pranie wstawione a reszta się zacznie. Miałam zamiar odpocząć ale...jak zawsze w sobotę trzeba raczki zakasać i porządki czas zacząć![]()
wybawiłaś się? wytańczyłaś?![]()
![]()

ewar pisze:Gosiagosia, zrobiłam bazarek.Obiecałam dać znać.Link w moim podpisie. Oczywiście miski i poducha byczek są Twoje.

Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:Wyspałam się za cały tydzień![]()
wybawiłaś się? wytańczyłaś?![]()
![]()
Ta.......![]()
![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, ewar, katkop, Silverblue i 12 gości