Amy natomiast strasznie pyskuje jak widzi ptaki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:ser_Kociątko pisze:mir.ka pisze:ser_Kociątko pisze:dzień dobry
Dzisiaj do nas zawitał gil, moje marzenie żeby go zobaczyć z bliska spełniło się![]()
![]()
moze ten co u nas był poleciał do Ciebie
A może, ale był śliczny![]()
![]()
mam nadzieję, że jeszcze kiedyś przyleci
ja powtórnie ich nie widziałam , ale przecież nie siedzę cały czas przy oknach, to mogły mi umknąć
muszę poczytać co lubią te ptaszki co przylatują i moze im posadzić jakieś rośliny, zeby je przywabić
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:U nas żaden ptaszek nie usiądzie bo wszędzie mam siatkę. Czasami jakiś zabłąkany gołąbek przysiądzie na parapecie w kuchni ale nie na długo bo Pola mu na to nie pozwoli.
tylko go od razu pogoni
MonikaMroz pisze:Moja Bagi i Milunia też sie nie boją. Gdyby nie siatka to poleciały by razem z ptaszkiem
Amy natomiast strasznie pyskuje jak widzi ptaki
ser_Kociątko pisze:mir.ka pisze:ser_Kociątko pisze:mir.ka pisze:ser_Kociątko pisze:dzień dobry
Dzisiaj do nas zawitał gil, moje marzenie żeby go zobaczyć z bliska spełniło się![]()
![]()
moze ten co u nas był poleciał do Ciebie
A może, ale był śliczny![]()
![]()
mam nadzieję, że jeszcze kiedyś przyleci
ja powtórnie ich nie widziałam , ale przecież nie siedzę cały czas przy oknach, to mogły mi umknąć
muszę poczytać co lubią te ptaszki co przylatują i moze im posadzić jakieś rośliny, zeby je przywabić
Koniecznie
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:U nas żaden ptaszek nie usiądzie bo wszędzie mam siatkę. Czasami jakiś zabłąkany gołąbek przysiądzie na parapecie w kuchni ale nie na długo bo Pola mu na to nie pozwoli.
tylko go od razu pogoni
Nie . Siada z drugiej strony szyby i patrzy się na niego. Gołąb od razu wie czyj to parapet.
ser_Kociątko pisze:Z czym te cuda?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości