Kotina pisze:Gosiagosia pisze:Twoje zdjęcia cieszą moje oczy.![]()
Cały czas sobie obiecuję kupić dobry aparat bo mój stary się zepsuł ale zawsze coś innego potrzebne.
Tymon zrobił się okrąglutki i jak ładnie obcięty.
Zazdroszczę że Tylcia lubi się czesać moje nadal nie, ostatnio na siłę uczesaliśmy Migotkę i wycięliśmy dredai taką miała minę przez pól dnia.
Pozdrawiamy w Nowym Roku i świątecznie.
Hugo się kołtuni ? To dziwne, ma takie futerko, że nie powinien, ale wiadomo kot kotu nie równy![]()
Wszystkie moje krótkowłose – Cymek, Tysia, Tosia, Tola oraz długowłose – Tilka i Dziunia lubią szczotkowanie![]()
Gdy tylko zaczynam jednego kota czesać, zaraz przybiegają pozostałe, aby nie przegapić ...sesji
Tylko Tymon ciągle nie przepada za szczotkowaniem![]()
Próbuję teraz. gdy jest ostrzyżony, ale on ciągle broni drugiej połowy kota - tej z ogonem - jak lew![]()
Nie poddaję się jednak i co jakiś czas "głaszczę" go szczotką mając nadzieję, że w końcu się przyzwyczai .... bo szkoda mi podawać mu narkozę przed każdym strzyżeniem,
a poza tym wydatek wcale nie jest mały![]()
Aparat fotograficzny pożyczyła mi córka, sama na nowy nie mam na razie forsiaków![]()
Pomyślności i zdrówka w nowym roku
Z moich futer tylko Rudzia lubi się czesać i dobrze, bo ona ma gęste futerko, pozostałe szczególnie Elenka i Daisy maja krótkie i gładki to się nie kołtunią. Za to z Dżekusiem jest problem bo bardzo nie lubi czesania, chyba nigdy nie był do tego przyzwyczajony i co jakiś czas trzeba mu wycinać kołtuny, na szczęście to jakoś się udaje.