Duża mnie zmęczyła

podrapałam trochę dużą
prosimy o trzymanie łapek za naszą zaprzyjaźnioną kotkę, ma dziś zabieg operacyjny
Pralcia
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Alyaa pisze:Kciuki trzymamy!![]()
Małgosiu, a podajesz Pralci enzymy trzustkowe? Weterynarz coś wspominał na ten temat?
MalgWroclaw pisze:Miau. Dopiero teraz piszę, a duża dawno wróciła, ale miała jakieś zajęcie. Żadnego kota nie było na śniadaniu i duża się martwi, bardzo.
Zjadłam mało chrupek w nocy, ale wieczorem zjadłam gerberka i prawie pół saszetki
Pralcia
MB&Ofelia pisze:Pralcia. Tak ci miauknę że jak na moje ślipka to amciasz całkię sporo. Nie za dużo, bo dla kota nigdy nie jezd za dużo, ale chyba i nie za mało.
Ja przed chwilą dostałam budynia kociego bo Dużej kazała Teściowna coby mię dała. Mniam! Koffam budynia! I koffam Teściowną!
Teraz se dumam czy mię się chce amciać obiadek.
A za oknę wiater okropeczny... Dobrze że my se siedzimy w domciu. Bo na taiem wiatrze to byśmy latały jak latacze.
Książniczka Ofelja
Ziemosław pisze:MB&Ofelia pisze:Pralcia. Tak ci miauknę że jak na moje ślipka to amciasz całkię sporo. Nie za dużo, bo dla kota nigdy nie jezd za dużo, ale chyba i nie za mało.
Ja przed chwilą dostałam budynia kociego bo Dużej kazała Teściowna coby mię dała. Mniam! Koffam budynia! I koffam Teściowną!
Teraz se dumam czy mię się chce amciać obiadek.
A za oknę wiater okropeczny... Dobrze że my se siedzimy w domciu. Bo na taiem wiatrze to byśmy latały jak latacze.
Książniczka Ofelja
Ofelja, a co to jest koci budyń?
Perełka zaciekawiona
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 16 gości