MB&Ofelia pisze:Ewciu! Gwiezdne wojny na TVN! Oglądasz?
Pewnie Ewa dopiero wyszła z pracy i nie wie, jak się nazywa
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Ewciu! Gwiezdne wojny na TVN! Oglądasz?
Moli25 pisze:Te ciasta wyglądały pysznie!!
Ja kiedyś na męża urodziny zrobiłam tort z Mm'staki był. Ciastka kit kat albo wuwu
![]()
Wysłane z mojego VTR-L09 przy użyciu Tapatalka
Ewa L. pisze:Witam !![]()
Wczorajszy dzień spędziłam w pracy od 8 do 20 . Cały dzień na nogach więc jak przyszłam do domu byłam tak padnięta ,że nie miałam już siły na nic. Ogarnęłam dziewczyny, zjadłam coś , próbowałam nawet książkę poczytać ale literki mi się zaczęły zlewać i doszłam do wniosku ,że nie na sensu i trzeba iść spać.
Dziś dziewczyny po śniadanku . Zuzia poszła spać do szafy a Pola próbuje wymuszać na mnie otworzenie okna na balkon. U nas zero wiatru, bezchmurne niebo i słonecznie ale -2*C na termometrze.
Ja dziś znów do pracy na 14 do 22,30.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Witam !![]()
Wczorajszy dzień spędziłam w pracy od 8 do 20 . Cały dzień na nogach więc jak przyszłam do domu byłam tak padnięta ,że nie miałam już siły na nic. Ogarnęłam dziewczyny, zjadłam coś , próbowałam nawet książkę poczytać ale literki mi się zaczęły zlewać i doszłam do wniosku ,że nie na sensu i trzeba iść spać.
Dziś dziewczyny po śniadanku . Zuzia poszła spać do szafy a Pola próbuje wymuszać na mnie otworzenie okna na balkon. U nas zero wiatru, bezchmurne niebo i słonecznie ale -2*C na termometrze.
a o 22.00 nowa seria Prawo i Porządek UK na 13 Ulicy
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Witam !![]()
a o 22.00 nowa seria Prawo i Porządek UK na 13 Ulicy
Nie wiem czy bede miala sile ogladac bo jutro wczesniej wstaje bo do pracy na 9 ide.
aannee99 pisze:W końcu troszkę w dzień przymroziło. Bardzo dobrze,może trochę te zarazki powybija mrozek??
aannee99 pisze:Magda,jesteś najlepszasmacznego
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: haaszek, puszatek i 12 gości