chcielibyśmy wpaść na

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:Otóż gdyby to ode mnie zależało, żaden zwierzak zgubiony przez huk petard, nie wróciłby do tych intelektualnych impotentów, bo zwierzęta pod ich opieką nie są bezpieczne. Mam nadzieję, że te zaginione zwierzaki zostaną znalezione przez odpowiedzialnych ludzi i u nich zostaną.
a czy ja jakaś specjalna fotkę dostanę........nie mylić z kotem
Femka pisze:Dzisiaj zrobię dużego OT, czyli o zwierzętach.
Jak co roku FB aż się zagotował od błagalnych apeli o pomoc w szukaniu zaginionych w Sylwestra i okolicach Sylwestra psów i kotów. Okazuje się, że ludzie wypuszczają swoich pupili wieczorami 31 grudnia i 1 stycznia.
Jestem zdumiona, naprawdę głęboko zdumiona, skąd tyle w ludziach głupoty, bezmyślności, braku odpowiedzialności. Ale, ale. Nie tylko teraz jęki na FB. Otóż ci poszukujący zupełnie nie widzą w sobie winy za dopuszczenie do ucieczki zwierzaków przestraszonych wybuchami. Winni są rzucający petardy. Oni mają prawo wyjść z pieskiem i wypuścić kotka.
A te bzdury wypisują dziunie i dziuńkowie, którzy świergolą na co dzień, jak to kochają swoich pupili nad życie, że członkowie rodziny, że wychowawcy dzieci i podobne bzdury. Otóż gdyby to ode mnie zależało, żaden zwierzak zgubiony przez huk petard, nie wróciłby do tych intelektualnych impotentów, bo zwierzęta pod ich opieką nie są bezpieczne. Mam nadzieję, że te zaginione zwierzaki zostaną znalezione przez odpowiedzialnych ludzi i u nich zostaną.
a czy ja jakaś specjalna fotkę dostanę........nie mylić z kotemanulka111 pisze:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 16 gości